Antalyaspor’u Eto’o Uçuruyor

Antalyaspor’un yıldızı Eto’o, attığı gollerle takımını sırtlayan isim oldu …

Antalyaspor’u Eto’o Uçuruyor
15 Mart 2016 16:10

Antalyaspor’un bu sezon başında renklerine bağladığı  Samuel Eto’o, attığı gollerle adeta takımını sırtlayan isim oldu. Ligde geride kalan 25 hafta sonunda 31 puanla 11. sırada bulunan kırmızı-beyazlı ekibimizde, atılan 38 golden 16’sında Samuel Eto’o’nun imzası yer aldı.

Kamerunlu yıldızın gol attığı M.Başakşehir, Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Mersin İdmanyurdu, Bursaspor (2 kez) ve Fenerbahçe karşılaşmalarında Antalyaspor sahadan galip ayrılmayı başardı. Antalyaspor kaptanının rakip ağları havalandırdığı Galatasaray, Osmanlıspor ve Kayserispor maçlarından beraberlikle ayrılan Akrep, Konyaspor, Beşiktaş ve Akhisar’a ise mağlup olmaktan kurtulamadı.

Eto’o, ligde Sivasspor, Kasımpaşa, Gaziantepspor ve Trabzonspor’a gol atamazken, Kamerunlu futbolcunun gol attığı maçlarda Antalyaspor 24 puan topladı. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer de Eto’o’nun performansına vurgu yaparak Kamerunlu yıldızın yaptığı performansından memnun olduğunu söyledi. Samuel Eto’o’yu transfer etmeye çalışırken kimsenin kendilerine inanmadığını hatırlatan Gencer, Eto’o ile gelecek yıllarda da mücadeleci ve daha büyük hedefleri olan bir takım kurmayı hedeflediklerini ifade etti.

Eto’o’nun gol attığı karşılaşmalardan genellikle puanla döndüklerini kaydeden Gencer; “Eto’o takımı sahiplenmesi, sahadaki mücadelesi ile bizi mutlu ediyor. Gelecek haftalarda da gollerine devam edeceğini ve takımı galibiyetlere taşıyacağına inanıyorum” diye konuştu.