Antalyaspor’dan Uzunkaya’ya Ziyaret

Antalyaspor’da Başkan Cihan Bulut ve beraberindekiler, birlikte görev süresi 3 Nisan’da dolacak olan Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’yı ziyaret etti.

Antalyaspor’dan Uzunkaya’ya Ziyaret
3 Nisan 2018 10:47

Antalyaspor’da Başkan Cihan Bulut ve Asbaşkanlar Şefik Öz ve Nihar Ünal, Kulüp Genel Müdürü Adem Kart ile birlikte görev süresi 3 Nisan’da dolacak olan Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’yı ziyaret etti.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’nün Uncalı’daki binasında gerçekleşen ziyarette, Cihan Bulut, görev süresi boyunca kentte gerçekleşen hizmetleri nedeniyle Uzunkaya’ya teşekkür etti. Ziyaretin ardından Müdür Uzunkaya’ya üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye edildi.

Başkan Cihan Bulut, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada kendisinin de başkanlık görevini üstlenmeden önce Celal Uzunkaya ile çok olumlu iletişimleri olduğunu söylerken, Antalyaspor ile ilgili her konuda da yakınlık gördüğünü belirtti. Bulut, sözlerini “Kendisine görevde bulunduğu süre boyunca kente yaptığı yenilikler ve hizmetlerin yanı sıra Antalyaspor’a olan katkıları ve desteği için teşekkür ediyoruz.” diyerek sonlandırdı.