Antalyaspor’dan Loca Ve Reklam Teşekkürü

Antalyaspor’dan Loca Ve Reklam Teşekkürü
3 Eylül 2015 21:11

Antalyaspor A.Ş yönetim kurulu, Yeni Antalya Stadyumu’ndan loca alıp reklam vererek kulübe katkı sağlayan AGT ve Teknikel Şirketler Grubuna teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

“Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulumuz takımımıza sağladıkları katkılardan dolayı AGT Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Söylemez ve Teknikel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz’a birer teşekkür plaketi sundu.

Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerimiz İrfan Erdoğan, Okan Alanyalı, Kamer Uğurluel, Salman Aksal, takımımıza loca satın alıp reklam vererek katkı sağlayan AGT Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Söylemez, AGT Satış Pazarlama Grup Başkanı Şirzat Subaşı ve Teknikel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz’ı şirket merkezlerinde ziyaret etti.

Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerimiz takıma sağladıkları katkı nedeniyle Sayın Mustafa Söylemez ve Sayın Mustafa Yılmaz’a teşekkür ederek plaket sundu. Teşekkür plaketini alan AGT Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Söylemez, “Her sene olduğu gibi bu sene de Antalyaspor’a destek verdik. Bundan sonra da Antalyaspor’a destek vermeye devam edeceğiz” derken Teknikel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz ise “Antalyaspor Antalya’nın önemli bir değeridir, Şehrimizi Süper Lig’de temsil eden Antalyaspor’a destek verdiğimiz için mutluyuz” dedi.”

TeknikellerTeşekkür