Antalyaspor’dan Kümede Kalma Açıklaması

Spor Toto Süper Lig’de 24 puanla 14. sırada bulunan Antalyaspor, Eskişehirspor deplasmanında öne geçmesine rağmen mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyor…

Antalyaspor’dan Kümede Kalma Açıklaması
15 Şubat 2016 16:30

Spor Toto Süper Lig’de 24 puanla 14. sırada bulunan Antalyaspor, Eskişehirspor deplasmanında öne geçmesine rağmen mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Eskişehirspor maçını kaybetmelerinden dolayı üzüntülü olduklarını belirten Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Antalyaspor’un derdinin ligde kalmak olmadığını açıkladı. Hedeflerinin ligi ilk 10 içinde bitirmek olduğunu yineleyen Ceylan, Fenerbahçe maçındaki iyi oyun ve alınan 3 puanın ardından Eskşehirspor deplasmanına galibiyet hedefiyle çıktıklarını kaydetti.

Zorlu mücadelede ilk golü bulduklarını, ikinci yarıda kötü bir oyun ortaya koyduklarını aktaran Hasan Ali Ceylan, Fenerbahçe maçındaki mücadeleyi ve takım oyununu sahaya yansıtamadıklarını ifade etti. Bireysel hataların da ortaya çıkmasıyla 20 dakikada 3 gol yediklerini hatırlatan Antalyaspor Asbaşkanı, Son dakikalarda yüklensek de oyunumuz skoru değiştirmeye yetmedi. İyi oynadığımızı ve mücadele ettiğimizi söyleyemeyiz. Acilen galibiyet serilerine ihtiyacımız var. Futbolcularımızın bu bilinçle ve sorumlulukla Fenerbahçe maçında gösterdiği performansı sahaya yansıtacaklarına inanıyorum” diye konuştu.