Antalyaspor’dan Finlandiya’ya Genç Transfer

Antalyaspor U21 takımı oyuncusu Uğur Ahmet Özder, Finlandiya Süper Ligi (Veikkausliiga) ekiplerinden Seinajoki takımına transfer oldu…

Antalyaspor’dan Finlandiya’ya Genç Transfer
8 Ağustos 2018 10:27

Antalyaspor U21 takımı oyuncusu Uğur Ahmet Özder, Finlandiya Süper Ligi (Veikkausliiga) ekiplerinden Seinajoki takımına transfer oldu.

Serik Belediyesor altyapısından yetişen ve Antalyaspor U21 takımında forma giyen forvet oyuncusu Uğur Ahmet Özder, Finlandiya Süper Ligi ekiplerinden Seinajoki ile sözleşme imzaladığını sosyal medya hesabından açıkladı.

Geçen yıl Antalyaspor U21 takımına transfer olan Özder, geçen hafta Finlandiya ekibi ile sözleşme imzalayarak yeni takımıyla ilk idmana çıktı.

Seinajoki’ya transfer olduğu için mutlu olduğunu söyleyen 18 yaşındaki Uğur Ahmet Özder, hayalinin Avrupa liglerinde oynamak olduğunu belirtti. Cengiz Ünder gibi başarılı olmak istediğini kaydeden Özder, çok çalışarak ülkesini en iyi şekilde temsil etmek istediğini ifade etti.

Geçen sezon Antalyaspor U21 formasıyla 10 maça çıkan Uğur Ahmet Özder 2 gol atmıştı. Antalyaspor U19 takımında görev aldığı 7 maçta ise 1 gol ile takımına katkı vermişti.