Ali Şafak Öztürk: “Antalya Şehri Başarıyı Hak Ediyor”

Ali Şafak Öztürk, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirdiği basın toplantısında olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını açıkladı …

Ali Şafak Öztürk: “Antalya Şehri Başarıyı Hak Ediyor”
15 Kasım 2017 17:41

Ali Şafak Öztürk, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirdiği basın toplantısında olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını açıkladı.

30 Haziran 2016’da göreve başladıklarını ve mali durumun bir ay içerisinde kamuoyu ile paylaştıklarını ifade eden Öztürk, Antalya’nın Türkiye’de turizmin başkenti olmasından dolayı Antalya şehrinin başarıyı hak ettiğini düşündüklerini aktardı.

Göreve geldiklerinde bir ay içerisinde görevi bırakmak istediklerini fakat zamanla Antalyaspor’un aleyhine yapılan krediler ile çok sayıda kurum ile olan sorunları ortadan kaldırdıklarına dikkat çeken Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor’u UEFA lisansı alan kulüp haline getirdiklerini söyledi.

Antalyaspor’un borcunun  şu an  45 milyon euro olduğunu bu borcun üç bankaya 2023 yılına kadar vadelendirildiğini açıklayan Öztürk, Antalyaspor’un bankalara vadesi geçmiş ödenmemiş hiçbir taksit bulunmadığını dile getirdi.

Öte yandan seçimli düşündükleri olağanüstü genel kurul ile ilgili takvimi şirket paydaşları ve kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade eden Ali Şafak Öztürk, konuşmasının sonunda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Valisi Münir Karaloğlu’na katkılarından ötürü bizzat teşekkür ederken, konuşmasında Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel’e yer vermemesi dikkat çeken bir ayrıntı olarak yer aldı.

KAYNAK: İHA

 

 

 

 

ETİKETLER: