Adana’da Yeşeren Umutlar

Adana’da Yeşeren Umutlar
13 Mayıs 2015 10:34

Umutlanmayı o kadar özlemişiz ki Adanaspor galibiyeti sonrası hesap defterleri yeniden açıldı. Matematiksel olan süren ikincilik şansı taraftarın umutlarını yeşertti. Oysa biliyoruz ki bu çok küçük bir ihtimal. Biliyoruz ki mucize denebilecek bir şey. Ancak son iki sezondur o kadar üzüldük, o kadar hayal kırıklığı yaşadık, o kadar yıkıldık ki; bu küçük umut bile içimizde kıpırdanmalara sebep oldu. Antalyaspor’un bizlere güzel duygular yaşatmasını özlemişiz.

Yine de kendi adıma ikincilik için çok şanslı olduğumuzu düşünmüyorum. Artık play off garanti gibi görünüyor ve bunun üzerinden hasaplarımızı yapabiliriz. Fikstürde iki maç kaldı görünüyor. Ancak play off olduğu zaman bunun üzerine iki maç daha eklenecek. Hem de sezonun en önemli iki maçı olma niteliğindeki maçlar. Bu da demek oluyor ki Antalya’yı tatil köyünden ve gece kulüplerinden ibaret sanan futbolcularımızın sezonu erken bitirme şansları biraz daha uzayacak. Eminim ki takımımızda buna üzülen futbolcular var. Neyse sezon bitince bunların daha detaylı değerlendirmesini yaparız.

Umutlar yeşermiş derken, böyle bol gollü galibiyetleri play off maçlarında da görmeyi diliyorum. Umarım birkaç hafta sonra bir üst lige çıkmış Gencer’siz bir Antalyaspor görürüz. Şunu da belirtmek isterim ki üst lige çıkmamızı istememdeki en büyük sebep üst ligin maddi getirisi olacaktır. Çünkü kulübün ekonomik sıkıntıları alenen dillendirilmese de kulaktan kulağa yayılmakta. Yoksa birçok yönden sıkıntılı bir camianın böyle bir ligde birkaç yıl kendisini toparlaması daha iyi olabilirdi. Kahrolsun endüstriyel futbola ki bir kulüp ayakta kalmak istiyorsa paraya ihtiyacı var. Bunun da şuan için en kısa vadede çözümü Süper Lig görünüyor.

Her şeye rağmen Antalyaspor taraftarının büyük çoğunluğunda yeşermiş gibi görünen ikincilik umudu için kalan maçlarımızda takımımıza başarılar dilerim ve sezon sonu sonuç ne olursa olsun Gencer’siz bir Antalyaspor görmeyi yürekten dilerim.