Dolar 39,6013
Euro 46,0489
Altın 4.228,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 36°C
Parçalı Bulutlu
Antalya
36°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 34°C
Cum 36°C
Cts 34°C

Uçur Bizi Atom Karınca

Yaslanın kadınlar, erkekler; Antalyaspor gümbür gümbür geliyooor …

Uçur Bizi Atom Karınca
27 Aralık 2016 09:24

Yaslanın kadınlar, erkekler; Antalyaspor gümbür gümbür geliyooor!

İlk altı haftada galibiyetimiz yokken, iki puan toplayabilmişken “Atom Karınca” Rıza Hoca sayesinde toplandık. Ligin ilk 6 haftasında sonlardayken şimdi ligi 9. sırada bitirmenin haklı rahatlığını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle giderse UEFA bile olur diyoruz. Hocamız ne kadar “Daha uzun bir yolumuz var” dese bile UEFA umutlarımız tam gaz devam ediyor.

Maçta ilk yarıya istediğimiz gibi başlayamadık. Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında yediğimiz gol takımımızda soğuk duş etkisi yarattı ve daha istekli oynamaya başladık. Kasımpaşa karşısında galibiyebi isteyip, onlardan daha fazla bastıran takım vardı ve istediğini de aldı. Kenan ve Motta hamleleri oyunu daha da ele geçirmemizi sağladı. Motta’nın attığı füzeyle iyi başlayamadığımız lige iyi bir kapanış yapmış olduk. 

Ve Yekta Kurtuluş… Maçın adamıydı resmen. İnsan neden sene başından beri şans verilmedi bu oyuncuya diye düşünmüyor değil. Savunmada, orta sahada, forvette… Her yerdeydi. Zeki ve Charles’ın yokluğunu aratmadı. Hatta bence daha da fazlasını verdi.

Eto’o’ nun sanırım transfer haberleri yüzünden kafası karışmış sahaya istenilen performansı yansıtamadı. Ama ne olursa olsun Eto’o bu takımın kaptanı ve takıma liderlik yapmaya devam edecektir. Takıma en az 5 transfer gerekli, Rıza hoca işini bilir gerekeni yapacaktır. “UEFA’ya uçur bizi Atom Karınca

Eto’o’ transfer edilsin diye bas bas bağıran İstanbul yorumcularına inat Ali Şafak Öztürk başkanımız Eto’o’nun transfer defterini kapatmalı. Tabi kulübün çıkarları gözetilmeli, gelen teklif çok cazip olursa Eto’o transfer edilebilir ama “Biz Antalyaspor’uz” Eto’o kalmalı, hemşerimiz gitmemeli.

Dediğim gibi iyi başlayamadığımız bir lige iyi bir kapanış yaptık. Devre arasında alacağımız dopingler (transferler) sayesinde gümbür gümbür bir Antalyaspor olacak karşımızda. Başkanımız ve hocamızın gerekli hamleleri fazlasıyla yapacağına inanıyor ve güzel bir sezonun bizi beklediğini hissediyorum.

Kırmızı beyaz aşkla kalınız büyük Antalyaspor taraftarı.

Devre arasından sonra görüşmek üzere…