Dolar 39,6743
Euro 46,0810
Altın 4.278,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 34°C
Açık
Antalya
34°C
Açık
Sal 34°C
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C

Bülent Korkmaz’ı Geri Çağırın

Engin Erdem yazdı…

Bülent Korkmaz’ı Geri Çağırın
30 Aralık 2019 08:28

Mourinho belki çok uç bir örnek olacak fakat Tottenham’ın son dakika golü ile kazandığı bir maçtan sonra daha takımı tanımak için çok uzun bir zamanının olduğunu söyledi. Bunların yanında soyunma odasında aynı düşünen ve odaklanan oyuncu topluluğunun olmasının öneminden söz etti.

Bunları anlatmamın sebebi, tamamen Antalyaspor ile ilgili çöküşün antrenör tercihine bağlı olduğu içindir. Maalesef tercih edilen Tomas’ın antrenörlük bakımından elle tutulan hiçbir yanı yok. Bu olmamasına rağmen takım üzerinde pozitif bir artısı da yok. Hiçbir pozitif ivmelenme yakalayamadı takım. Aksine sürekli her hafta geriye doğru giden bir yapı var şu an Antalyaspor’da.

Maalesef tutmadı. Gelecek adına iyi olacağını söylese de Tomas maalesef Antalyaspor’un hocası değil. Oyuncuları tanımayan, yanlış tercihler yapan ve sürekli köklü değişikliklerle sistemi altüst eden bir görüntüsü var. Oyuncuların vücut dili mutsuz. Gelecek adına hiç ışık yok.

Ben Antalyasporlu olarak üzülüyorum. Gün geçtikçe dibe çöküyoruz. Fırsat varken değişim yapılmalı. Hatta bana göre Bülent Korkmaz geri gelmeli. Maceraya girmeden, tanıyan bilen birine takım teslim edilmeli. En azından bu sezon kurtarılmalı.

Yoksa gerçekten sezon sonu bizim için karanlık.