Kupada Çeyrek Finaldeki Rakibimiz Belli Oldu

Antalyaspor’un kupada çeyrek final ve tur atlaması halinde yarı finaldeki rakibi belli oldu.

Kupada Çeyrek Finaldeki Rakibimiz Belli Oldu
24 Ocak 2020 15:29

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ve Yarı Final eşleşmeleri bugün saat 15.00’da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ndeki Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Çeyrek finalde seri başı olan Antalyaspor, kura çekiminde Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor ile eşleşti. Antalyaspor, rakibi ile ilk maçını iç sahada oynayacak. 

Kırmızı-beyazlılar, kupada tur atladığı taktirde yarı finalde Aytemiz Alanyaspor – Galatasaray eşleşmesinin galibi ile oynayacak. 

Antalyaspor, çeyrek finaldeki ilk maçını 4, 5 ve 6 Şubat tarihlerinden birinde, rövanşı ise 11, 12 ve 13 Şubat tarihlerinden birinde oynanacak. Takımımız tur atladığı taktirde yarı finaldeki ilk maçını 3, 4 veya 5 Mart tarihlerinden birinde, rövanş maçını ise 21, 22 veya 23 Nisan tarihlerinden birinde yapılacak. Ziraat Türkiye Kupası final müsabakası ise 21 Mayıs 2020 tarihinde oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ve Yarı Final maçları A Spor’dan canlı yayınlanacak. 

RAKİBİMİZİ TANIYALIM

Süper Lig’de liderliğini sürdüren Demir Grup Sivasspor, kupada dördüncü turda Başkent Akademi’yi, beşinci turda Esenler Erokspor’u, Son 16 Turu’nda BtcTurk Yeni Malatyaspor’u elemeyi başardı ve takımımızın rakibi oldu.