Eto’o’nun Antalyaspor Heyecanı

Eto’o’nun Antalyaspor Heyecanı
16 Aralık 2015 13:42

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu  ilk maçında sahasında Giresunspor’u 2-1 mağlup eden Antalyaspor’da takımı Mehmet Uğurlu ile birlikte yöneten kaptan Samuel Eto’o’nun heyecanı gözlerden kaçmadı.

Maç boyunca yedek kulübesinde heyecandan yerinde duramayan Eto’o, maç boyunca saha kenarında futbolculara taktik verdi ve oyun düzeninin sağlanmasında Mehmet Uğurlu’ya yardımcı oldu. Kamerunlu oyuncu, maç başlamadan önce de takım arkadaşlarını saha kenarında toplayıp kısa bir konuşma yaparak motivasyonlarını arttırmayı amaçladı.

Antalyaspor’un yediği golden sonra moralinin bozulduğu görülen Samuel Eto’o, takımının maçtaki beraberlik golüyle de büyük sevinç yaşadı. Takım arkadaşlarını yedek kulübesinden sık sık uyaran Eto’o, galibiyeti getiren golden sonra da görülmeye değer bir sevinç yaşadı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Samuel Eto’o, “Futbolda ne olacağı belli olmaz. Şu an sadece futbol oynamayı düşünüyorum. Takım arkadaşlarıma verdikleri mücadeleden ötürü teşekkür ediyorum. Galibiyetteki payları büyük.Soyunma odasında olan soyunma odasında kalır. Çok detay veremem ama oyuncular benim felsefemi yerine getiriyorlar” diye konuştu.