Etimesgut Belediyespor’dan Antalyaspor’a Gözdağı

Etimesgut Belediyespor kulübü, yarın oynanacak mücadele öncesinde Antalyaspor’a gözdağı verdi …

Etimesgut Belediyespor’dan Antalyaspor’a Gözdağı
23 Ekim 2017 17:40

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu’nda Antalyaspor’u ağırlayacak Etimesgut Belediyespor kulübü, yarın oynanacak mücadele öncesinde Antalyaspor’a gözdağı verdi.

Etimesgut Belediyespor teknik direktörü Hayati Soydaş, zorlu bir rakiple karşılaşacaklarına dikkat çekerken, “Kaybedeceğimiz bir şey yok. Antalyaspor’dan korkumuz yok. Antalyaspor farklı bir ortamda maç yapacak. Onlar için de zorlu bir maç olacak. Kupada gidebilecekleri yere kadar gitmeyi hedefliyoruz. Kazanırsak bize getirisi fazla olan bir maça çıkacağız.” dedi.

Mücadelenin canlı yayınlanacak olmasının da oyuncularını Türkiye’ye göstermesi açısından önemli olduğunu vurgulayan Soydaş, bu nedenle oyuncularının maça önem vereceklerinin altını çizdi.

Kulüp Başkanı Hasan Kartal da yaptığı yazılı açıklamada, Etimesgut Belediyespor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda daha önce gruplara kaldığını hatırlatarak, “Hem lig hem de kupada gidebildiğimiz yere kadar başarıyla gitmek istiyoruz.” ifadesini kullandı.

Öte yandan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de yaptığı açıklamada Antalyaspor’u Etimesgut’ta ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirterek, “Kadrosunda dünya yıldızlarını barındıran Antalyaspor’la Türkiye Kupası 4. turunda karşılaşacağız. Amacımız güzel bir oyun ortaya koyarak maçtan galip gelmek ve bir üst tura yükselmektir. Centilmence güzel bir maç olacağına inanıyorum. Her iki takıma da başarılar diliyorum. Tüm taraftarlarımızı da maça davet ediyorum.” dedi.

Etimesgut Belediyespor – Antalyaspor mücadelesi yarın 14.30’da Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.