Groenendijk: “Daha İyi Bir Senaryodan Bahsedebilirdik”

Teknik sorumlu Alfons Groenendijk, alınan mağlubiyeti değerlendirdi.

Groenendijk: “Daha İyi Bir Senaryodan Bahsedebilirdik”
1 Mart 2022 23:09

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, Trabzonspor karşısında alınan mağlubiyeti değerlendirirken yakaladıkları fırsatları değerlendirseler daha farklı bir senaryodan bahsedebileceklerine dikkat çekti.

Sözlerine Trabzonspor’u tebrik ederek başlayan Alfons Groenendijk, “Heyecanlı bir maç oldu diyebilirim. Maçı almayı biz de hak ettik. Maçın başında geriye düşsek de toparlanmayı bildik ve çok önemli fırsatlar da yakaladık.” dedi.

Rakibin geçiş oyununu çok iyi oynadığını analiz edip oyuncularına aktardığını da sözlerine ekleyen Groenendijk, “İki golde de orta sahada yapılan basit top kayıplarından ötürü kalemizde golü gördük. Orada baskı altındaki oyunculara topu oynamamamız gerekiyordu. Rakip buradan kaptığı toplarla turu geçmiş oldu. Tabii ki özeleştiri yapacağız. İki pasta yediğimiz gollerle turu bırakıyoruz. Bizim için üzücü olan bu. Fakat rakip için de kolay bir maç olduğunu düşünmüyorum. Onlara da zor anlar yaşattık ama sonuç olarak olarak onlar kazandı ” şeklinde konuştu.

Hatalarından ders çıkaracaklarını ve bu maçtaki hatalarını oyuncularla da konuşacağını ifade eden Groenendijk “Ligde 11 tane final maçımız var. Bu maçlara konsantre olmak zorundayız. İyi bir futbol sergiliyoruz, adım adım gidiyoruz ve iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum” diyerek sözlerini noktaladı.