Zeki Abi Bizim Çocuklar Sana Emanet

Üyesi olduğum Grup 1966 neferlerinden kardeşim Mevlüt Toklu’nun vefat haberini aldığım bir günün sabahından yazıyorum bu yazımı …

Zeki Abi Bizim Çocuklar Sana Emanet
25 Ekim 2017 07:53

Kasımpaşa galibiyetinin üzerine bugün Ziraat Türkiye Kupası’nda Etimesgut Belediyespor’a karşı alınan galibiyet biraz yüzümüzü güldürdü. Zincirleri kırmış olmayı umut ediyoruz zira aksi bir duruma tahammülümüz ve sabrımız kalmadı.

Kasımpaşa maçında Eto’o’nun bu takıma sağladığı katkıyı bir kez daha görmüş olduk. Golün birini kendisi atarken ikinci golü Deniz Kadah’a bizzat attırdı. Tribünlere her çağırıldığında yahut adı bağırıldığında sempatik tepkileri ile her defa gönlümüzü fetheden Eto’o, umuyorum ki ocak ayında aramızdan ayrılmayacak. Şahsım adına ben şu an onsuz bir Antalyaspor düşünemiyorum.

Maç esnasında Nasri’nin taraftara uygunsuz el kol hareketlerinde bulunduğu iddia ediliyor. Bu sebeple ikinci yarıda Maraton Tribünü’nde taraftarlar birbirlerine girdi. Olayın iç yüzünü bilmemekle beraber, taraftarı ve kulübü aşağıda gören, disiplinsiz, saygısız futbolcuların uyarılması gerektiği kanaatindeyim. İsim gelip geçicidir fakat insanları farklı kılan tavır ve tutumlarıdır. Kaldı ki Eto’o gibi bir dünya starının boynunda 07 Gençlik atkısı ile taraftarın içine girip selfie çektiği bir takımda Nasri’nin, Menez’in ya da herhangi bir futbolcunun bizlere ağız bükmesi çok yersiz.

Sebebi her ne olursa olsun stat içinde birbirine yumruk yumruğa giren Maraton Tribünü’ndeki taraftarlara da sitemde bulunmak istiyorum. Televizyondan izleyince kimse sebebini bilmez. Dahası kendi renktaşınıza saldıracak hiçbir bahane üretilemez. Bazen tavır ve tutumlarımızda kendimizi es geçsek bile armayı unutmamamız ve armayı layığı ile taşımamız gerekiyor.

Unutmadan maça girişte arama esnasında bu defa insani tutumlarla karşılaştık. Bu çok sevindirici bir gelişmeydi. Buradan bu konuda emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Üyesi olduğum Grup 1966 neferlerinden kardeşim Mevlüt Toklu’nun vefat haberini aldığım bir günün sabahından yazıyorum bu yazımı. Acı dolu, tarifsiz, buruk bir gün… İnsan bazı zamanlarda kaleme dökemiyor hislerini. Tam o durumun ortasındayım. Gepegenç, iki çocuk babası renktaşımızı en uzak deplasmana yolcu ettik. Zeki Abi, bizim çocuklar orada sana emanet. Tüm camiamızın başı sağ olsun.