Sporcularımız ve Aileleri Yemeği ATİK’te Düzenlendi

“Sporcularımız ve Aileleri” buluşma yemeği, cumartesi akşamı ATİK’te düzenlendi…

Sporcularımız ve Aileleri Yemeği ATİK’te Düzenlendi
11 Şubat 2018 17:31

Antalyaspor Sutopu, Yüzme ve Voleybol takımlarında yer alan sporcuların velilerinin önderliğinde düzenlenen “Sporcularımız ve Aileleri” buluşma yemeği, cumartesi akşamı ATİK’te düzenlendi.

Geceye yüzme takımı sporcuları ve velilerinin yanı sıra voleybol ve sutopu takımları, Antalyaspor Masters yüzücüleri, Antalyaspor Kulübü Derneği yöneticileri ve antrenörler katıldı. 300’e yakın davetlinin katıldığı gecede Onur Nugay sahne aldı.

Düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Alp Özel, Antalyaspor kulübünün bugün geldiği noktaya dikkat çekerek, iki ayrı yüzme havuzunda 120 A Takım yüzücülere haftanın altı günü üçer saat antrenman imkanı sağladıklarını ve yüzmede Türkiye’nin en büyüğü olma yolunda ilerlediklerini belirtti.

Dört farklı yaş grubunda Bayan Sutopu takımının en üst ligde temsil edildiğini, beş farklı yaş grubunda da erkek sutopu takımının en üst ligde yer aldığına dikkat çeken Alp Özel, sutopunda Büyük-Erkekler kategorisinde bu sene Süper Lig’e çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

Öte yandan sadece beş ay önce kurulan voleybol şubesinin şu an Mini, Midi, Küçük, Yıldız ve Genç kategoriler olmak üzere beş farklı kategoride yerel ligde Antalyaspor formasıyla mücadele ettiğini hatırlatan Alp Özel, Büyük bayanlarda da Antalya il birinciliğinin ardından bölge birincisi de olup, 2. Lig’e çıkmayı ve iddialı bir takım kurmayı istediklerini dile getirdi.

Antalyaspor Kulübü Derneği olarak vargücüyle çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekleyen Alp Özel, “Amatör ruhla bu kadar branşta üst düzey temsil olmuyor. Bu işleri yaparken Antalya ve Antalyaspor sevgisiylebirçok sporcu da yetişiyor. Bu sporcular, Antalyaspor’un geleceğidir. Büyük kulüp olmanın yolu, her branşta ve her mecrada armayı gururla temsil etmekten geçer. Bütün taraftar ve Antalyasporlulardan destek bekliyoruz.” dedi ve sporcu velilerine teşekkür etti.