Madalya Avcısı Yüzücülere Milli Davet

Antalyaspor Yüzme Takımının başarılı sporcularına milli davet yapıldı.

Madalya Avcısı Yüzücülere Milli Davet
7 Mart 2022 13:51

3-6 Mart 2022 tarihleri arasında Edirne’de ulusal ve uluslararası çok sayıda büyük kulüp ve sporcunun katılımıyla gerçekleşen 3. Edirne Kupası ve Türkiye Turkcell Genç – Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım Seçmeleri’nde son dönemdeki harika formunu sürdüren Antalyaspor yüzme takımı farkını ortaya koydu.

Kendilerinden yaşça büyük profesyonellere karşı yarışan kırmızı beyazlı sporculardan Talya Erdoğan 5 gümüş 1 bronz madalya, Sevim Eylül Süpürgeci 6 altın madalya ve Emir Batur Albayrak ise 2 altın 2 gümüş 2 bronz madalya alarak Antalyaspor bayrağını defalarca kürsüye taşıdılar.

Avrupa Gençler Milli Takımı ve Dünya Gençler Milli Takımı seçme niteliği taşıyan müsabakalar sonucunda Antalyaspor’un başarılı sporcuları Emir Batur Albayrak, Sevim Eylül Süpürgeci ve Talya Erdoğan Avrupa Gençler ve Dünya Gençler milli takım kadrolarına seçilmeyi başardılar.

Tüm takım sporcularının bireysel derecelerini geliştirerek “Best Time” yapma başarısını da gösterdiği Antalyaspor’un elde ettiği dereceler ile antrenör barajlarını da geçmesi sonucu Antalyaspor Yüzme Takımı Baş Antrenörü Turgay Demircioğlu da milli takım kamplarına davet edildi.