Başarılı Yüzücülerden Yönetime Ziyaret

Antalyaspor yüzme takımı, Antalyaspor Kulübü yönetim kuruluna bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başarılı Yüzücülerden Yönetime Ziyaret
22 Eylül 2023 15:36

Son dönemde katıldıkları yarışlarda defalarca madalya kazanma başarısını gösteren Antalyaspor yüzme takımı, Antalyaspor Kulübü Başkanı Av. Aziz Çetin ve yönetim kuruluna bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan ve yöneticiler takımı başarılarından dolayı kutlayarak hediyeler takdim ettiler.

Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarete Başkan Av. Aziz Çetin, Başkan Vekili Mustafa Türker, yönetim kurulu üyeleri ve Antalyaspor yüzme takımına çeşitli konularda sponsorluk desteği sağlayan iş insanı Sefa Böcek katılım gösterdiler. 2022-2023 yarış döneminde hem milli takım hem de Antalyaspor ile katıldıkları yarışlarda madalyaları toplayan yüzme takım sporcularının milli takımda da görev alan baş antrenör Turgay Demircioğlu ile birlikte yer aldığı törende branş koordinatörü Tuğba Kızıl da hazır bulundu.

Ziyarette takıma hitaben bir konuşma yapan Başkan Çetin sözlerine yüzmenin Antalyaspor için Akdeniz’in incisi Antalya şehrini temsil etmesi niteliği ile ayrı bir öneme sahip olduğunu, kulübün kuruluşundan itibaren aktif durumda olan yüzme takımının bugün itibariyle milli takıma en çok sporcu yetiştiren Anadolu kulübü niteliğinde olduğunu söyleyerek başladı. Başkan sözlerini sporcuların kullanımı için şehrin önde gelenlerinin desteği ile birlikte tesislere bir havuz kazandırıldığını vurgulayarak sürdürdü.

Çetin, konuşmasını yüzme branşı adına yönetim kurulu ve camia ile birlikte çalışmalara devam ettiklerini, takımın da bu emeklerin karşılığını madalyaları toplayarak gösterdiğini belirterek sonlandırdı.

Ziyarette söz alan yönetim kurulu üyesi Caner Canıtez ise takımda Antalyaspor yüzme spor okulundan yetişen pek çok başarılı sporcu olduğunun altını çizdi ve yeni yapılan yüzme havuzuna karşılıksız katkıda bulunanlara teşekkür etti. Bu havuzun geçtiğimiz yaz dönemi boyunca yüzme okuluna hizmet verdiğini söyleyen Canıtez, konuşmasında Antalya’da yaşayan olimpik milli yüzücülerimize de antrenman imkânı sağladıklarına dikkat çekti.

Canıtez, sözlerini al bayrağımızı uluslararası arenada dalgalandıran 10 milli yüzücünün yanı sıra ve 10 adet de Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’ne kayıtlı sporcuya sahip olduklarını ve bu isimler ile de ayrıca gururlandıklarını belirterek sonlandırdı.

Yapılan konuşmaların ardından tören Başkan, yönetim kurulu üyeleri ve iş insanı Sefa Böcek’in takıma hediyelerini takdim etmesi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.