Yönetimden Rektör Ünal’a Ziyaret

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Akdeniz Üniversitesi(AÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal’ı makamında ziyaret etti…

Yönetimden Rektör Ünal’a Ziyaret
20 Nisan 2017 14:10

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Akdeniz Üniversitesi(AÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal’ı makamında ziyaret etti.

AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal; Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Cumhur Arıcı, Salih Peker, Emin Hesapçıoğlu, Ömer İsmail Bilal ve Emin Altıner’i kabul etti. Prof. Dr. Mustafa Ünal’ı 22 Nisan’da Antalya Arena’da oynanacak Antalyaspor -Trabzonspor maçına davet eden Ali Şafak Öztürk, “Antalyaspor ve Trabzonspor karşılaşması Antalyaspor için çok önemli. Bu maçtan galibiyet elde edersek Avrupa’da mücadele edebileceğiz. Bu açıdan Antalyalıların seyirci desteği maçı kazanmamız adına son derece önemli. Akdeniz Üniversitesi öğrencisi ve personeliyle çok büyük bir aile. Bu ailenin de bu maçta ve diğer maçlarda desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Antalyaspor yönetimine teşekkür eden Prof. Dr. Mustafa Ünal, “Üniversite olarak şehrimizin takımının her zaman yanındayız. Antalyaspor ekibine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor ile ilerde ortak projeleri olacağını da belirten Rektör Ünal, her türlü işbirliğine açık olduklarını söyledi.

Ziyaret sonunda Rektör Ünal’a, Antalyaspor futbolcularının imzaladığı forma hediye edildi.