Yine Hüsran

Bir an önce galip gelip bu baskıdan kurtulmamız gerekli …

Yine Hüsran
27 Eylül 2016 08:39

Olmadı mı olmuyor işte. Gol ile burun buruna geldik defalarca ama yine olmadı. Bir an önce galip gelip bu baskıdan kurtulmamız gerekli. Yoksa gerçekten kötü takım değiliz ,güzel top oynuyoruz ama sonuca gidemiyoruz. Sanki biraz da baskı olmaya başladı galip gelememekten ötürü. Aslına bakarsanız bizler de taraftar olarak sonuna kadar takıma desteğimizi veriyoruz, arkalarında olduğumuzu hissettiriyoruz. Onlar da bunu sahada görüyorlar ama top girmeyince maalesef olmuyor.

Takım sahaya galibiyet için çıkmıştı. Sağlı sollu göbekten her yerden saldırdık. Önde pres yaparak, rakibi hatalara zorladık. Bunu bazen başardık da ama aldığımız topları yavaş kullandık, son vuruşları da yapamadık. Hal böyleyken de gol bulamadık ve galibiyeti kaçırdık.

Rakip zaten hızlı çıkışlar arıyordu. Teknik direktörümüz rakibi iyi çözmüş ki sadece net bir tane pozisyon buldular bu hızlı çıkışlarda ve az kalsın gol oluyordu. Rıdvan’ın biraz gecikmesi az daha bizi mağlubiyete sürükleyecekti ki Allah’tan rakip oyuncu topu dağlara taşlara vurdu, bizler de tribünde derin bir nefes aldık.

Hızlı oynamamız gerekli, hızlı ve dikine oynamamız gerekli. Sırtı kaleye dönükken topa basacak, hava topu indirecek bir oyuncu ile başlamamız gerekli. Bir kere milyonlarca defa yan top ve korner çalışmamız gerekli. Skandal bir yüzdemiz var bu problemde. Hem ofansif hem de defansif olarak berbat durumdayız bu konuda. Açık ara profesyonel liglerin en berbat yüzdesine sahibiz yan top ve kornerlerde. Buna kesinlikle ve acilen önlem alınması gerekli diye düşünüyorum.

Serdar Özkan çok kırılgan oynuyor. Ama ne olursa olsun maçın ikinci yarısında attığı iki pas vardı, takım arkadaşını zorla pozisyonun içine sokup kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Mükemmeldi o paslar. Bu tecrübedir işte. Bunu sürekli olarak, doksan dakikaya yaymasını istiyoruz Serdar’ın.

Taraftar olarak elimizden geleni yaptık yine. Bizler Güney Kale arkasında, Grup 1966 olarak muazzam bir destek verdik diye düşünüyorum. Sosyal medya yayınlarından da anladığım kadarıyla iyi iş çıkarmışız. Umarız takımımız bizi üzmeye devam etmez ve biz daha da fazla destek oluruz takımımıza. Yoksa emeklerimizin karşılığını alamadığımızı düşünüyoruz.