Yine Geri Döndük

Kazandık ama takım gerçekten berbat oynuyor. Bakın mücadele etmiyor demiyorum. Futbol bakımından berbat durumdayız…

Yine Geri Döndük
26 Eylül 2018 08:28

Antalyaspor klasik Antalyaspor… Yine yaptı yapacağını ve ömrümüzden ömür aldı. Yenik duruma düşüp de maçın sonucunda galibiyet ile bitirdiğimiz kaçıncı maç bu, ben şahsen hatırlamıyorum. Hal böyle olunca tribünde bizde de adrenalin tavan yapıyor.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki ben her sonuca realite ile bakarım. Evet kazandık ama takım gerçekten berbat oynuyor. Bakın mücadele etmiyor demiyorum. Futbol bakımından berbat durumdayız. Mücadele eden, savaşan bir takımız. Bu yüzden ligin ikinci transfer dönemi gelene dek alabildiğimiz her puan, bizim için çok iyi olacak.

Sayın Başkan Ali Şafak Öztürk için bir şey diyemeyiz. Zira takımı kendisi kurmadı. Ama bu takıma ciddi anlamda transferler gerekiyor. Alternatifi olmayan bir kadromuz var. Kadro genişliğini sağlayıp sezonun ikinci yarısına bu şekilde başlamalıyız. Yoksa bu kadro gerçekten sezonu kaldırmaz. Lig uzun bir maraton. Elbette kazalar olacak. Ama bu takımın iyi niyetinden asla şüphem yok. Ali Şafak Öztürk’ün devran arası transfer döneminde gerekli dokunuşları yapacağını ve farkını ortaya koyacağını düşünüyorum ben.

Haftaya Ankaragücü deplasmanı var. Onlar da aynı biz gibi… Pes etmeyen bir takım. İlginç ve keyifli bir maç bizi bekliyor. Bir de galip gelirsek harika olacak. Dediğim gibi lig uzun bir maraton. Her takım her takımı yenebilecek seviyede. Bizim her maça adeta bir final maçıymış gibi odaklanmamız gerekiyor ki maksimum verin alalım.

1-0 yenik duruma düşmemize rağmen tribün pes etmedi ve bu sahadaki oyuncularımıza da yansıdı. Yine tek vücut olduk ve maçı çevirdik. Biz böyle bir olalım ki, başarı gelsin. Oturup maç izlemeyip takımını düştüğü yerden kaldıran her renktaşımın emeğine sağlık.