Bahar: “Yıldız Adayı Transfer Edeceğiz”

Fraport TAV Antalyaspor Asbaşkanı Berkay Bahar, yeni sezon transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Bahar: “Yıldız Adayı Transfer Edeceğiz”
24 Haziran 2021 21:45

Transfer çalışmalarına devam ettiklerini ve düzgün teklif gelmesi halinde de takımdaki futbolcuların transferinin düşünülebileceğini söyleyen Bahar, Orgill ile Gustavo’ya talipler olduğunu açıkladı.

Ersun Yanal’ın istediği mevkilere transfer çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Berkay Bahar, her mevki için transfer planı yaptıklarını ifade etti.

Pazarlıkların devam ettiği transfer çalışmalarının olduğunu aktaran Bahar, “Gelirimiz lira, masraflar dolar-euro olduğu için ince eleyip, sık dokuyoruz. Biraz vakit alabilir ama kampa kadar birkaç transferi bitirmeyi istiyoruz. Önceliğimiz atakta; kaleci almamız gerekiyor. Sol ve sağ bek transferi yapacağız. Çok âlâ bir golcü almak istiyoruz” dedi.

Artık yıldız isimlere verilecek paraları olamadığını hatırlatan Berkay Bahar, sansasyonel isimden daha çok yıldız adayı transfer edeceklerini vurguladı.

Yapacakları transferlerin 30 yaş altında olacağını söyleyen Bahar, transferi parlatıp satmak veya kadroda uzun süre verimli kullanmak için genç transfer planladıklarını belirtti.