Yeni Sponsor VavaCars Oldu

Antalyaspor, 2022-23 sezonu forma sponsoru olarak VavaCars ile anlaştı.

Yeni Sponsor VavaCars Oldu
26 Temmuz 2022 17:31

İkinci el araç alım-satım platformu VavaCars, Antalyaspor Kulübü ile sponsorluk anlaşması imzaladı

VavaCars Kurucu Ortağı ve CEO’su Lawrence Merritt ve Fraport-TAV Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin’in katılımıyla İstanbul’da forma göğüs sponsorluğu anlaşmasını imzaladı. Lawrence Merritt ve Aziz Çetin imzalanan anlaşmayla hedeflenenler ile ilgili bilgi verdi.

Antalyaspor ile yaptıkları anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Lawrence Merritt, “Süper Lig’in en ilham verici, mevcut yönetim ve teknik heyetle kısa sürede yakaladıkları başarılarıyla örnek gösterilen FTA Antalyaspor’un göğüs sponsoru olmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. Türk futboluna, fair-play ruhuna destek olabilmekten ötürü gururluyuz. Bu işbirliğinin Antalya’nın marka değerine de olumlu katı sağlayacağını umuyor, anlaşmanın değerli kulübümüze, sporcularımıza, ve futbol camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Antalya’nın dünyada en çok bilinen iki Türk şehrinden biri olduğunu söyleyen Başkan Aziz Çetin ise “Kulüp olarak Süper Lig’deki başarımızı artırırken en önemli hedeflerimizden biri de Avrupa kupalarında yer almak ve takımımızın marka değerini, uluslararası futbol camiası nezdinde de artırmak. Yönetim olarak ortaya koyduğumuz vizyon ve Futbol Sorumlumuz Nuri Şahin’in önderliğinde takımımız bu yıl çok daha başarılı sonuçlar alacaktır” ifadelerinin kullandı.

VavaCars ile iş birlikteliklerinin artarak devam etmesini dileyen Çetin, “Bu anlaşmada Bitexen’in payı çok büyük. Bildiğiniz gibi asıl sponsorumuz Bitexen’di. Ancak bizim yeni anlaşmada daha yüksek bir finansman geliri elde etmemiz için karşılık beklemeden anlaşmayı feshetti. Farklı sponsorluklarıyla bize destek vermeye devam ediyor. Kendilerine anlayışları ve sonsuz destekleri için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Aziz Çetin, VavaCars Kurucu Ortağı ve CEO’su Lawrence Merritt ve firmanın yetkililerine, üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu Fraport TAV Antalyaspor formaları hediye ederken, Merritt’e  klasikleşen akrep temalı plaketi verdi.