Yazılarımızın Rafta Kaldığı Haftalar

Geçen haftanın en dikkat çeken olayı sanalda Antalyaspor taraftarlarının Rıza Hoca’ya olan tepkileri oldu …

Yazılarımızın Rafta Kaldığı Haftalar
10 Mayıs 2017 08:26

Bu haftaki sonuçları gördükten sonra Başakşehir maçı ile alakalı yazacak şey gelmiyor. Yazılacak tek şey birbirlerine edilen ikramlar… Bir de geçen haftanın en dikkat çeken olayı sanalda Antalyaspor taraftarlarının Rıza Hoca’ya olan tepkileri oldu. Bu tepkiler şu iki konuda geliyor:

1. Demeçlerinde hep “İlk 10 için mücadele ediyoruz” demesi,
2. Antalyaspor’un hocası iken TV kanallarında Beşiktaş ile alakalı yorum yapıp, programlara katılması.

Antalyaspor taraftarları “Rıza Hoca niye ‘Hedef Avrupa’ diye demeç vermiyor.” diyor. Avrupa’ya gidemesek de kimse Rıza Hocaya bir laf edemez. Takımı getirdiği nokta belli. Sadece şehrin havaya girmesi, maçlara daha fazla taraftarın gelmesi için hedef konulması şart. Bu sene kendi sahamızda taraftar rekorları kırıyorken, Rıza Hoca’nın verdiği demeçler ile Antalyaspor maçları sıradan bir maç havasına bürünüyor.

Ayrıca Başkan Ali Şafak Öztürk, “Önümüzdeki sezon Avrupa Kupalarına katılmak hedefindeyiz ve şampiyonluk kovalayacağız.” diyor. Taraftarlar “Önümüzdeki sene Rıza Hoca bu hedefteyken bile TV programlarına katılıp Beşiktaş ile alakalı yorumlar yapacak mı ?” diye sanalda kendi aralarında konuşuyorlar.

Başkanımız Ali Şafak Bey, başkan seçildiği gün “Fenerbahçeliliğimi rafa kaldırdım. Artık Antalyaspor menfaatleri her şeyin önünde gelir.” dedi. Seçildiği günden sonra da Fenerbahçe ile alakalı yorumuna dahi rastlanmadı. Bu konuda Rıza Hoca’nın da dikkatli olmasından yanayım. Aman Rıza Hocam, dikkatli ol bu konularda. Senin Antalyaspor menfaatlerini nasıl savunduğunu bilen birisi olarak bu hassas konuda dikkatli olmandan yanayım.

Şimdi esas konuya gelelim, altyapı konusuna… Bu hafta bu konuya değinmemin nedeni eğer hedef Avrupa değil de ilk 10 olacaksa kalan haftalarda sahaya gençleri sürmeliyiz. Eto’o’nun “Bir iki sene sonra 60 Milyon Euro edecek.” dediği Doğukan’ı görmeliyiz sahada. Harun Alpsoy’u görmeliyiz. Jean Drole’ü görmeliyiz. Yusuf Çelik’i görmeliyiz sahada. Kalan dört haftada bu isimleri sahada göreceğimize inanıyorum.