Terzioğlu: “Yaşanan Olumsuzluklar Sapmalara Neden Oldu”

Antalyaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu, Süper Lig’de ilk yarıyı tamamlayan Antalyaspor’un performansı hakkında değerlendirmelerde bulundu…

Terzioğlu: “Yaşanan Olumsuzluklar Sapmalara Neden Oldu”
28 Aralık 2017 11:33

Antalyaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu, Süper Lig’de ilk yarıyı tamamlayan Antalyaspor’un performansı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Büyük umutlarla başladıkları sezonda yaşanan olumsuzlukların hedeflerinde sapmalara neden olduğunu söyleyen Terzioğlu; sezon başından itibaren yaşanan çok sayıdaki sakatlığın, özellikle bazı yeni transferlerin uyum sorunu yaşamalarının, teknik direktör ayrılıklarının ve bazı krizlerin bu sapmada etkili olduğu açıkladı.

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen takımını desteklemeyi hiç bırakmayan taraftarların gücünün Antalyaspor’un her türlü zorluğun altından kalkabileceğini kendilerine gösterdiğini belirten Bora Terzioğlu, futbolcuların özellikle Alanyaspor maçında ortaya koyduklara mücadele ve isteğin gelecek için umut verici olduğunu ifade etti.

Belirlenmesi gereken hedeften bahseden Terzioğlu, “Şehir olarak kenetlenip, zor günlerin üstesinden gelmek, Antalyaspor’u layık olduğu yerlere taşımak olmalıdır” diye konuştu.