Yapın Bu İşi

Aslına bakarsanız maç için çok güzel bir yazı tasarlamıştım ama maalesef Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen bir kaza hadisesi yaşadık …

Yapın Bu İşi
3 Mayıs 2017 08:28

Takım çok güzel oynadı ve galip geldi, tebrikler.

Aslına bakarsanız maç için çok güzel bir yazı tasarlamıştım ama maalesef Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen bir kaza hadisesi yaşadık. Fotoğrafı görenler zaten nasıl bir facia atlattığımızı, o otobüsten can kaybı olmadan nasıl çıkıldığına şükürler etmiştir. Çok şükür ki hiç bir can kaybı yaşamadık. Ama maalesef yaralı renktaşlarımızın sayısı oldukça fazla.

Yıllarını Antalyaspor için vermiş bir ağabeyimiz ne yazık ki kolunu kaybetti. Kimi kardeşimizin ayağı kırıldı kimi kardeşimizin kaburgaları kırıldı, saatler süren ameliyatlar yaşandı. Hastane önlerinde dualar ederek bekledik renktaşlarımızı ve şükürler olsun ki hiç can kaybı yaşamadan şu saate geldik.

Bu otobüsün içerisindekiler uyku anında yakalandılar kazaya. Hani uyanık olsanız bir şekilde gardınızı saniyelik de olsa alırsınız ama uyku anında ne olduğunuzu bile anlamadan sağa sola savrulursunuz. Kendinize geldiğinizde olan olmuş oluyor.

Kolunu kaybeden ağabeyimizin yaşaması mucize. Aşırı kan kaybı sonucu kendisini kaybedebilirdik. Allah korudu şükürler olsun. Bu ağabeyimiz bir daha asla Antalyaspor’u desteklerken alkış yapamayacak! Kendisi emekli olmasına rağmen mobilyacılıkla uğraşan birisiydi. Yani çocuklarını okutmak için çalışıyordu. Bizim camiamıza düşen çok büyük bir iş var. Ağabeyimiz artık bizim onurumuzdur. Sonuna kadar kendisine destek olmalıyız.

Burada futbolcu kardeşlerimize de çok büyük iş düşüyor. Bakın bu otobüslerde kelle koltukta deplasmanlara gidip geliyoruz. Biliyoruz ki sizler de bunun farkındasınız. Ama sizlerden ricamızdır, bu tribün gerçekten çok cefa çekti, çekiyor da. Hani bir mücadele ediyorsanız iki yapın bunu arkadaşlar. Bizler Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz. Kolunu kaybeden abimizi Avrupa deplasmanına götürmek sizlerin işi.

YAPIN BU İŞİ!