Yapılması Gereken

Takımımız aslında çok iyi bir takım… Sadece sezon başından beri süregelen sakatlık furyası bizi zora sokuyor…

Yapılması Gereken
1 Şubat 2018 08:28

Takımımız çok zor bir sezon yaşıyor. Ben de tüm renktaşlarım gibi kızgınım, üzgünüm tabii ki gelinen noktada. Şampiyonluk kadrosu kurup, küme düşmeme mücadelesi veriyoruz. Haliyle durum vahim. Krizi çok iyi yönetmeliyiz. Zira bu takım küme düşerse eyvah ki ne eyvah. Az çok yaşanabilecekleri herkes kestirebiliyor.

Şimdi gelinen noktada yapılması gereken kayıtsız şartsız, dün nasıl bu takıma destek veriyorsak bugün çok daha fazlasını vermek zorundayız. Mesela Chico’nun bu hafta son saniyede yaptığı hataya çıldırdık. Yapılan çok büyük bir hatadır evet ama art niyetli yapılan bir hata değildi. Chico’nun kendisi de kahroldu zaten. Burada bu oyuncular ile sezonu bitireceğimizi unutmamamız gerekiyor. Bizi ligde tutacak olan bu oyuncular yine. Bizim yapmamız gereken de art niyetli olmayan her oyuncu kardeşimiz ile omuz omuza verip savaşmak ve sezon sonu bu takımı ligde bıraktırmaktır. Yapılacak başka bir şey yok.

Takımımız aslında çok iyi bir takım… Sadece sezon başından beri süregelen sakatlık furyası bizi zora sokuyor. William, Djourou, Maicon gibi oyuncular bu lig için oldukça üst düzey oyuncular. Bu oyuncular takıma katılınca da takımımız orta sıralara doğru yükselecektir.

Taraftarımız yine deplasmanda harika görüntüler verdi. Ev sahibi Akhisar ilçesi de kardeş takım olarak taraftar gruplarımızı bağrına bastı. Ben bu satırlardan Akhisar ilçesine göstermiş oldukları misafirperverlikten ötürü teşekkür ediyorum. Taraftarımız muazzam bir destek verdi ama son saniye yediğimiz gol sonrası maalesef mağlubiyet duygusu yaşadılar.

Maç sonu Denizli’de takım otobüsümüz taşlandı. Şükürler olsun ki takımımızdan kimseye bir şey olmadı. Ama insan düşünmeden edemiyor; ya yarım saat sonra peş peşe dizilmiş 17 otobüs Antalyaspor taraftarına da aynı tarz bir saldırı olsaydı? Sonuç ne olurdu?