Fikret Orman: “Adamlık Değil”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Samuel Eto’o ile ilgili Antalyaspor Tesisleri’nin açılışında yapılan konuşmayla ilgili açıklamalarda bulundu …

Fikret Orman: “Adamlık Değil”
8 Ocak 2017 14:37

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Samuel Eto’o ile ilgili Antalyaspor Tesisleri’nin açılışında yapılan konuşmayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Eto’o’nun kariyerinin sonuna geldiğini söyleyen Fikret Orman, Eto’o için kendilerinden bir talep gelmediğini söyledi. Dün yapılan açılışta bir algı operasyonu yapıldığını dile getiren Fikret Orman, Başkan Ali Şafak Öztürk’ün yaklaşımını çocukça bulduğunu ve böyle bir olaya muhatap olmaktan üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Bu olayı Antalyaspor’a mal etmeyeceğini sözlerine ekleyen Orman, sözlerini şöyle noktaladı:

“Düne geldiğimizde ise açılışta bir algı mevzusu olduğunu farkettik. Biz Antalyaspor’la Antalyaspor’un yöneticileri arasındaki farkı biliriz. Çocuk çocuk işler. öyle bir olaya muhatap olmaktan dolayı çok üzüldüm. Ama bunu Antalyaspor’a mal etmem. Kişiler gelip geçer, camialar kalır. Düzgün şekilde yapılır. Adamlık böyledir. Bu yapılan spor adamlığı değil. Adamlık değil. Bunların üst aklı var. Şahsen böyle bir şey ile muhattap olduğumuz için üzüldüm.”