Yapamıyorsun Git

Başkanımız yeni dedik ama maalesef bu işi beceremedi …

Yapamıyorsun Git
19 Ekim 2016 09:03

Yazının adresi bellidir. Başlıktan kendisine pay çıkarması gereken kişi de kendisini çok iyi biliyor. Bunu bütün camia da dile getirmeye başladı. Çünkü 7 hafta oldu ve bizim galibiyetimiz yok. Makine gibi işleyen bir takımın başkanını türlü oyunlar ile koltuğundan ettiler. Takımın borcu varmış, borcu olmayan bir takım gösterin bana. Her şeyi geçtim, “Zengin başkan” dediler. Çekilen kredilerden kimsenin haberi yok sanırım. Bu takımın para kazanması için galibiyet alması gerekiyor. Kaybedilen her puan, uçup giden paralar demek. Takım kazanamıyor, ekonomik durum daha da vahim bir hal alıyor. Herkes sportif başarıya kilitlendiği için olayın bu yönünü görebilen kişi sayısı çok az. Önceki başkana laf yetiştireceğine bazı kişiler kendi yaptığı şeylere bakmalıdır diye düşünüyorum.

Yeni başkanımızın getirdiği bütün oyuncular fiyasko… Bir tane elle tutulur yabancı oyuncu var mı transferlerin arasında? Tuttunuz Morais hocayı gönderdiniz, Rıza Çalımbay’ı getirdiniz. Rıza Hoca hoş geldi bu arada ama bana göre boş geldi. Takımı 1-0 öndeyken geriye yaslarsan Rıza Hocacığım, Süper Lig’in en kötü takımından golü yersin. Adamların medet umduğu adam Emrah Başsan! Bu takımı yenemedik işte, rezalet diz boyu.

Evet yenemediğimiz takım bana göre bu sezon küme düşmesine kesin olarak baktığım ilk takım. Ama biz onları yenemedik. Hayır, öyle bir zamanda gol yiyoruz ki evlere şenlik. Giren top asla çıkmaz o dakikadan sonra.

Maçın başlamasına bir saatten fazla bir süre varken Güney Kale Arkasındaki turnikelerden girmeye başladık. Passoligi güncel olup bileti yüklü olan Grup 1966 mensubu renktaşlarımızın kartlarına ”Tanımsız” diye uyarı geldi. Yani kartları okumadı. Bu kartlar için yıllık aidat ödeniyor. İçine sezonluk kombine yükleniyor. Bunlar hep para ile olan şeyler ve sezon başından beri sürekli karşılaşılan bir durum. Sezon başlamadan kombinesini yükleyip 7. hafta daha maça giremeyen kardeşlerimiz var bizim. Birileri bu soruna müdehale edecek mi?

Başkanımız yeni dedik ama maalesef bu işi beceremedi. Takımın hali ortada. Tribünlerin hali ortada. Ortam çok gergin, krizi de yönetemiyor kendisi. Ya futbolcuya ceza veriyor ya da teknik direktöre. Acaba hiç kendisini suçlu buluyor mu başkan? Acaba ”Ben bu işi beceremiyorum arkadaş,bırakmalıyım” diyor mu içinden? Çünkü tribünlerden de artık sesler yükselmeye başladı. Bu camianın tarihinde şöyle bir gerçek yatar, tribünleri karşına aldığın anda,sonun başlangıcı gelmiştir!