Voleybolda Yeni Sezon Açılışı Gerçekleştirildi

Antalyaspor voleybol takımları, bugün sezon açılışını gerçekleştirdi.

Voleybolda Yeni Sezon Açılışı Gerçekleştirildi
5 Eylül 2021 09:10

Antalyaspor Kulübü Derneği bünyesinde yer alan voleybol takımları 2021-2022 sezonunu açtı. Voleybol A takımı, alt yapı takımları ve voleybol spor okullarındaki tüm öğrenciler ile velilerinin katıldığı sezon açılışına, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Emin Kemal Hesapçıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Sezon açılış törenine Hesapçıoğlu’nun yanı sıra yönetim kurulu üyelerinden Mustafa Türker, Ersan Göbelek, Ali Murat Hizay, Caner Canıtez, Hakan İrban, Levent Küçükçolak ve Can Çilesiz ile Antalyaspor Kulübü Derneği Genel Koordinatörü Cem Manavuşak da katıldı.

Neriman-Erol Yılmaz Sosyal Bilimler Lisesi’nde gerçekleştirilen sezon açılış töreninde günün anısına bir pasta da kesilirken, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Emin Kemal Hesapçıoğlu, yeni sezonun hayırlı olmasını diledi ve tüm sporculara başarı temennisinde bulundu. 

A takım, alt yapılar, spor okulları ve velilerinin yer aldığı sezon açılış töreninde Voleybol Şube Sorumlusu Erhan Onur Öntaş, A Takım Antrenörü Gökhan Egeli, Altyapı Sorumlusu Veysel Gürsoy, Yardımcı Antrenörler İlhan Sarıaydın ve Gizem Nur Keçeli ile Atletik Performans Uzmanı Ayşe Banu Işık da hazır bulundu.