Voleybolda Hedef Galibiyet

TVF Bayanlar 2. Ligi’nde üst sıraları zorlayan Filenin Akrepleri, 16 Aralık Pazar günü saat 16.00’da Söke Spor Salonu’nda Söke Voleybol’a konuk olacak.

Voleybolda Hedef Galibiyet
14 Aralık 2018 13:59

TVF Bayanlar İkinci Ligi’nde zirve mücadelesini sürdüren Antalyaspor, ligin ikinci yarısındaki ilk maçta pazar günü Söke Voleybol’a konuk olacak.

2. Lig’deki ilk yıllarında çizdikleri başarılı grafikle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran takımın ligin ikinci yarısında da bu mücadeleyi ortaya koyacağına inandıklarını söyleyen Şube Sorumlusu Alp Özel, “Ligin ikinci yarısı pazar günü oynayacağımız Söke Voleybol maçıyla başlayacak. Bu sene deneyim yılı olarak lige başlamıştık fakat ilk devreyi ikinci sırada tamamladık. Bu bizim için önemli bir başarı.” ifadelerini kullandı.

Gruplarından iki takımın Play-Off  grubuna kalacağını belirten Alp Özel, 16 takımlı play-offun ardından 4 takımın bir üst lige çıkacağını belirtti ve “Sezonu ilk iki sırada tamamlayarak play-off grubu deneyimi kazanmak istiyoruz. Geçen sene kurduğumuz takımımıza ilgi çok yüksek. Antalyaspor’dan önce Antalya’da yetişen kızlarımız, İstanbul takımlarına gidiyorlardı. Şu anda bu sporcular Antalyaspor’da forma giymek istiyor. Bu durum da bizi çok sevindiriyor.” dedi.