Antalyaspor, İzmir Deplasmanından Galibiyetle Dönmek İstiyor

TVF 2. Lig Bayanlar 3. Grup’ta mücadele eden Antalyaspor, ligin 11. haftasında Gelişim Koleji’ne konuk olacak.

Antalyaspor, İzmir Deplasmanından Galibiyetle Dönmek İstiyor
30 Kasım 2018 15:27

TVF 2. Lig Bayanlar 3. Grup’ta aldığı tek yenilgiyle ilk iki iddiasını sürdüren Antalyaspor, ligin 11. haftasında pazar günü Gelişim Koleji’ne konuk olacak.

Sıkıştırılmış program sebebiyle yorucu bir hafta geçirdiklerini belirten antrenör Gökhan Egeli,  geçtiğimiz hafta oynanan İzmirspor mücadelesine de değinerek, “İzmirspor maçı sıkıştırılmış programla oynanan haftanın son maçı ve puan tablosunu direkt olarak etkileyecek bir maç olduğundan büyük önem taşıyordu. İlk sette başa baş giden oyunu yapılan basit hatalar sonucunda kaybettik. Fakat ikinci setten itibaren taktik planımıza uyarak mücadeleden üç puanla ayrıldık. Sahadaki mücadeleden ötürü oyuncularımıza ve salonda maç boyunca destek olan taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

Gelişim koleji mücadelesinden de galibiyetle ayrılmak istediklerini aktaran Gökhan Egeli, “Pazar günü 14.00’da karşılaşacağımız Gelişim Koleji maçından da galibiyetle dönmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Oyuncularımızın saha içindeki mücadelesiyle karşılaşmayı kazanacağımıza inanıyorum. Takımımız dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor. Sıkı bir antrenman programıyla çalışıyoruz. Motivasyonumuzu yüksek tutarak her maça kazanma arzusuyla çıkıyoruz. Bu şekilde devam ederek, ligdeki yükselişimize devam etmek istiyoruz.” dedi