Voleybol Takımına Şampiyonluk Hediyesi

Gelecek sezon Voleybol 2. Lig’de mücadele etmeye hak kazanan Antalyaspor Bayan Voleybol Takımı, sponsor firmaya takım halinde ziyarette bulundu.

Voleybol Takımına Şampiyonluk Hediyesi
4 Mart 2018 16:33

Denizli Belediyespor’u mağlup ederek gelecek sezon Voleybol 2. Lig’de oynamaya hak kazanan Antalyaspor Bayan Voleybol Takımı, sponsor firmaya takım halinde ziyarette bulundu.

Migros AVM içerisinde yer alan Emo Optik’e ziyarette bulunan Antalyaspor Voleybol Kulüp Yöneticisi Alp Özel, Takım Antrenörü Gökhan Egeli ve voleybol takımının oyuncuları, İşletme Sahibi Osman Önal ve mağaza çalışanlarının ilgisiyle karşılandı.

Mağazada alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden sporcular, kısa zaman içinde Bölgesel Lig’de mücadele edip buradan 2. Lig’e yükselme hikayelerini anlattı.

Öte yandan Bayan Voleybol Takımı’nun sponsoru olan Emo Optik’in sahibi Osman Önal, sporculara başarılar diledi ve sürprizde bulunarak oyuncuların beğendikleri güneş gözlüklerini kendilerine hediye etti. Osman Önal, “Sporcular şampiyon olursa bu yılki güneş gözlüklerinin firmamızdan olacağının sözünü vermiştim. Onlar şampiyon oldu, ben de sözümü yerine getirdim. 2. Lig’de de şampiyon olurlarsa gözlükler yine firmamızın hediyesi olacak. Antalyalılara 2. Lig’e çıkma gururunu yaşatan takımımızın inşallah 1. Lig’de de göreceğiz.” şeklinde konuştu.

Kulüp yöneticisi Alp Özel ise Emo Optik’in kendilerine sponsor olarak diğer kurumlara örnek olduğunu belirtti ve firma sahibi Osman Önal’a desteğinden ötürü teşekkür etti.

KAYNAK: DHA