Voleybol Takımı Play-offa Hazır

TVF Bayanlar 2. Lig’inde adını play-offlara yazdıran Antalyaspor, 9-10 ve 11 martta oynanacak maçlar için hazırlıklarını sürdürüyor. 

Voleybol Takımı Play-offa Hazır
6 Mart 2019 13:35

TVF Bayanlar 2. Ligi’nde adını play-offlara yazdıran Antalyaspor, 9-10 ve 11 martta oynanacak maçlar için hazırlıklarını sürdürüyor.

Elde edilen başarının küçümsenemeyecek olduğunu söyleyen Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Voleybol Şube Sorumlusu Alp Özel, Antalya’da yetişen sporcularıyla gurur duyduklarını ve sezon başından bu yana onlar güvendiklerini söyledi.

Antalya dışından transfer yapabilecek olmalarına rağmen bunu yapmadıklarını söyleyen Alp Özel, “Voleybolda doğru sinerjiyi yakalarsak Antalya’da yetiştirdiğimiz kızlarımızın bizi 3-4 yıl içinde Sultanlar Ligi’ne taşıyabileceğine inandık. Şu anda Antalya’dan yetişmiş ve ülkemizin dört bir yanında oynayan oyuncular Antalyaspor’u takip ediyor. Bizlerle iletişime geçiyor ve mutluluğumuza ortak oluyor. Bu da gelecek için bizi heyecanlandırıyor.” dedi.

9-10-11 Mart tarihlerinde oynanacak playoff mücadeleleri için cuma günü Adana’ya gideceklerini söyleyen Özel, “Sadece iyi oynamak istiyoruz. Lige çıkmak önemli fakat şehrimizin kızları ile bu başarıyı yakalamak daha önemli. Bizlere bu başarı dolu yolculukta sponsor olarak destek veren Emo Optik ve Antalya Reçelcisi’ne de teşekkür etmeyi bir borç biliyoruz.” ifadelerini kullandı.