Voleybol Takımı İçin İmza ve Tanıtım Töreni Düzenlendi

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi’nde mücadele edecek Bayan A Voleybol Takımının sporcuları, düzenlenen törende tanıtıldı.

Voleybol Takımı İçin İmza ve Tanıtım Töreni Düzenlendi
12 Eylül 2018 17:14

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi’nde mücadele edecek Bayan A Voleybol Takımının sporcuları, düzenlenen törende tanıtıldı.

Antalyaspor Kulübü Derneği çatısı altında geçtiğimiz sezon voleybol şubesinin de açıldığını belirterek sözlerine başlayan Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, voleybol branşında geçen sezon Bölgesel ligde şampiyon olarak 2. Lig’e yükseldiklerini, bu sezon 19 yaş gibi çok genç bir yaş ortalamasıyla ligde mücadele edeceklerini söyledi.

Takım kadrosunu oluştururken özellikle Antalya’daki voleybol kulüplerinden oyuncu transfer ettiklerini aktaran Nafiz Tanır, bu yıl bu kadroyla deneyim kazanmak istediklerini, hedeflerinin her branşta bir üst marka olma misyonu gözetmek olduğunu ve atılan adımların bu misyonu ilerletmek amacıyla atıldığına dikkat çekti.

Öte yandan ligdeki ilk maçı 7 Ekim 2018’de 10.000 Kişilik Spor Salonu’nda oynayacaklarını söyleyen Başkan Tanır, “Bu tarihe dek oyuncularımızın hazırlıkları devam edecek. Bu sene deneyim yılımız olacak. Tüm oyuncularımıza ve teknik heyetimize başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yıl elde edilen başarıyla bir üst lige çıkma başarısı gösteren voleybol takımını kutlayan Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, sözlerine “Elde edilen bu başarıda emeği geçen Dernek Başkanı Nafiz Tanır’ı da kutlamak istiyorum.” diyerek başlarken, diğer şubelerde de uygulamayı planladıkları bir yöntemle yola çıkıldığını, kızların da genç bir yaş ortalamasıyla başarı elde ettiklerini söyledi ve bu şubenin aynı şekilde devam etmesi temennisinde bulundu.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüklerini söyleyen Takım Kaptanı Svetlena Uncu, “Geçtiğimiz yıl lige çıkmak için çok emek verdik ve başarılı olduk. Bu sezon da aynı olacak. Genç bir ekibiz. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Hocalarıma ve yönetimime çok teşekkür ediyorum.” dedi.