Kaptan Buse İle Yola Devam

Antalyaspor Kulübü Derneği, Buse Odabaşı ile 1 yıl için daha anlaşmaya vardı.

Kaptan Buse İle Yola Devam
21 Temmuz 2022 18:13

Antalyaspor Kulübü Derneği, voleybol takım kaptanı Buse Odabaşı ile 1 yıl için daha anlaşmaya vardı. 21 Temmuz 2022 tarihinde Hasan Subaşı Tesislerinde düzenlenen imza törenine Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Caner Canıtez, Erhan Onur Öntaş, Mutlan Erdem ve Dernek Genel Koordinatörü Abdullah Saraçoğlu katıldı.

Törene katlan yönetim kurulu üyelerinden Erhan Onur Öntaş, “Kaptanımız ile yeniden anlaşmak bize mutluluk veriyor. Kendisi uzun süredir kulübümüz için ter döküyor, bundan sonra da armamız için birlikte mücadele etmeye devam edeceğimizden dolayı çok mutluyuz” ifadelerinde bulundu.

Kaptan Buse Odabaşı ise başkanı yönetim kurulu üyeleri ve taraftara teşekkür ederek sözlerine başladığı konuşmasında takım halinde geçen sene yakaladıkları yükseliş grafiğini önümüzdeki sezonda da sürdürmek istediklerini belirtti.

Bu anlaşma ile birlikte 2018-2019 ve 2021-2022 sezonlarında Filenin Akrepleri’nin kaptanlığını yapan Buse, 2022-2023 sezonunda da kırmızı beyazlı takım ile yola devam edecek.