Filenin Akrepleri’nde Hedef Beşte Beş

Bayanlar 2. Lig’de yenilgisiz mücadele eden Antalyaspor Voleybol Takımı, ligin beşinci maçında pazar günü Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni ağırlayacak.

Filenin Akrepleri’nde Hedef Beşte Beş
26 Ekim 2018 14:15

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig Bayanlar 3. Grup’ta mücadele eden Antalyaspor, ligdeki beşinci maçına pazar günü 14.00’da çıkacak.

Ligin 4. haftasında karşılaştıkları Bodrum Doğuşspor’u yenerek dörtte dört yaptıklarını ve lige yenilgisiz devam ettiklerini söyleyen Antrenör Gökhan Egeli, şehir dışında oynadıkları ilk deplasman maçından galip gelerek döndükleri için çok mutlu olduklarını kaydetti. Gökhan Egeli, bu galibiyetten ötürü oyuncularını kutlayarak, “Geçtiğimiz dört haftalık periyotta fikstür avantajımızı oynadığımız tüm maçları kazanarak en iyi şekilde değerlendirdik.” dedi.

Öte yandan zorlu lig etabında haftalar ilerledikçe maçlardaki zorluk derecesinin ve mücadelenin de daha da artacağını kaydeden Antrenör Egeli, “Sahamızda oynadığımız maçlarda en büyük motivasyon, taraftarlarımızdır. 28 Ekim Pazar günü 14.00’da karşılaşacağımız Aydın Büyükşehir Belediyesi maçı için hazırlıklarımız devam ediyor. Taraftarlarımızın desteği, oyuncularımızın saha içindeki mücadelesiyle maçı kazanacağımıza inanıyorum“. dedi.