Egeli: “Biz Bir Aileyiz”

Gökhan Egeli yaptığı değerlendirmede Antalya Megaspor maçından galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Egeli: “Biz Bir Aileyiz”
22 Kasım 2021 16:01

Kadınlar Voleybol İkinci Ligi 6’ncı Grup’ta mücadele eden Antalyaspor, ligde oynadığı 6’ncı maçta bir diğer Antalya temsilcisi Megaspor’u 3 – 0 mağlup etti.

Maç sonu değerlendirmede bulunan Baş Antrenör Gökhan Egeli, şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle sahadan galibiyet ile ayrıldığımız için mutluyuz. Çok iyi başladığımız ilk sette konsantrasyonumuzu istediğimiz düzeyde tutamadık. Bunun sonucunda da aradaki farkı kaybettik. Voleybol hatalar oyunudur, hata oranını düşük tutan her takım galip gelir. Bugün sahada isteyen ve kazanan takım olmak, uzun lig maratonunda yolumuza kayıpsız devam etmekti önemli olan ve bunu başardığımız için mutluyuz. Antalya’da voleybol oynayan ve Antalya’yı temsil eden diğer kulüplerde oynayan kızlarımızın ne kadar yüksek tekniğe ve taktiğe sahip oldukları aşikardır. Bu sebeple bu sezon Antalya takımlarının çekişmeleri, seyir zevki açısından oynamış olduğumuz lige ayrı bir ambiyans katmaktadır.

17,43 yaş ortalamasına sahip genç bir kadroya sahibiz. Takım kaptanımız hariç tüm sporcularımız altyapı kadrolarımızda yer alıyor ve ekim ayında başlayan yerel liglerde her hafta 2 maç yapmak durumundayız. Oynamış olduğumuz 6 lig maçının 5’inden galibiyet ile ayrıldık. Genç ve Yıldız takımlarımız da yollarına kayıpsız devam ediyorlar. Bu yoğun tempoda her maça aynı konsantrasyon ile devam ettirebilmenin zor olduğunun farkındayız. Sporcularımızı hem fizyolojik hem de psikolojik olarak optimum düzeyde tutmak en önemli önceliğimiz. Alanında uzman teknik ekibimiz ile birlikte yaptığımız çalışmalarda tüm antrenman planlamamız bu süreci kayıpsız atlatmak üzere yapıldı.

Bu galibiyet ve oynamış olduğumuz diğer maçlarda takımın başarısı için desteklerini her zaman yanımızda başta yöneticilerimiz, teknik ekibimiz ve desteklerini maçın her anında devam ettiren altyapı sporcularımıza ve teşekkür etmek istiyorum. Biz bir aileyiz. Biz Antalyasporuz.