Antalyaspor Voleybol Şenliğinde Buluştu

Antalyaspor Voleybol Şenliği’nin ilki geniş bir katılımla gerçekleşti.

Antalyaspor Voleybol Şenliğinde Buluştu
13 Mayıs 2023 21:01

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilmesi planlanan Antalyaspor Voleybol Şenliği’nin ilki Döşemealtı’nda bulunan Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’mizde yer alan Ahmet Uluç Spor Salonu ve çevresindeki rekreasyon alanında geniş bir katılımla gerçekleşti.

Antalyaspor Voleybol Spor Okulları ve çeşitli yaş kategorilerinden sporcuların aileleri ile birlikte katıldıkları etkinliğe Filenin Akrepleri’nin iş birliği içerisinde bulunduğu Elmalı ilçemizde bulunan Muhammed Hamdi Yazır Ortaokulu başta olmak üzere Elit Akdeniz Spor Kulübü ve Çağ Voleybol takımlarının sporcu ve antrenörleri de katıldı.

Sporcular ve ailelerin yanı sıra Antalyaspor Kulüp Başkanı Aziz Çetin, Futbol Sorumlusu Nuri Şahin ve yönetim kurulu üyelerinin de katılım gösterdiği şenlik, Antalyaspor voleybol şubesinin genel menajeri Veysel Gürsoy’un açılış konuşması ve kulüp beslenme uzmanı Ali Koşar’ın yapacağı ölçümler ile ilgili bilgileri anlatmasının ardından hazırlık maçları ile start aldı.

Öğlene kadar süren ve antrenörlerin gözlem yapma fırsatını değerlendirdiği maçların ardından hazırlıkları tamamlanan yiyecek ve içecekler özel olarak düzenlenen rekreasyon alanında misafirlere ikram edildi.

İkramların sonrasında salon çevresine yerleştirilen oyun parkurlarında gözetmenler eşliğinde bir süre eğlenceli vakit geçiren minikler, daha sonra tekrar salona dönerek kalan maçlarını oynadıktan sonra yapılan kapanış konuşmasının ardından el birliği ile salon temizliğine yardım edip ve salondan ayrıldı.