Antalya Derbisi’nde Rakip Kepez Belediyesi

Antalyaspor Voleybol Takımı, ikinci devrenin ikinci maçında Kepez Belediyesi ile karşılaşacak.

Antalya Derbisi’nde Rakip Kepez Belediyesi
20 Aralık 2018 17:53

Geçtiğimiz sezon 5 aylık kısa bir sürede oluşturulan ve Bölgesel Lig’de karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek 2. Lig’de mücadele etme hakkını elde eden Antalyaspor, 2. Lig’deki ilk sezonunda da çizdiği başarılı grafikle dikkatleri üzerine çekiyor.

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Ligi’nde aldığı tek mağlubiyetle istikrarlı bir şekilde yoluna devam eden Antalyaspor, ligin 13. haftasında karşılaşacağı Kepez Belediyesi’ni de yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Antalya derbisine yoğun bir çalışma programıyla hazırlandıklarını söyleyen Antrenör Gökhan Egeli, “Ekim ayının ilk haftasında başladığımız zorlu lig etabını, ilk devrenin son haftasında Gelişim Koleji karşısında aldığımız 3-2’lik galibiyetle tamamladık. Bizim için play-off yolunda önem derecesi çok yüksek olan bu maçtan galibiyetle ayrılarak ilk devreyi ikinci sırada tamamladık” diye konuştu.

Lige verilen on günlük aranın ardından deplasmanda oynadıkları Söke Voleybol maçını kazandıklarını hatırlatan Antrenör Gökhan Egeli, “Play-off hedeflerinde 2. devrenin ilk maçı olması nedeniyle ayrı bir önem taşıyan bu maçı da kazandığımız için çok mutluyuz. İki deplasman maçının ardından, Pazar günü oynayacağımız Kepez Belediyesi müsabakasıyla Antalya’da sahaya çıkıyoruz. Bu maçtan da galibiyetle ayrılıp yolumuza fire vermeden devam etmek istiyoruz. Ligde oynayacağımız 9 maçın da önemi çok büyük. Play-Off yolunda her maçımıza aynı ciddiyet ve motivasyonla hazırlanıyoruz. Her maçımızda olduğu gibi Kepez maçında da taraftarlarımızı pazar günü saat salona bekliyoruz” dedi.