Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden Antalyaspor Vakfına İade-i Ziyaret

Antalya Vakıflar Bölge Müdürü Lütfi Karabacak, Antalyaspor Vakfı’na iade-i ziyarette bulundu.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden Antalyaspor Vakfına İade-i Ziyaret
14 Mayıs 2022 10:10

Vakıflar Haftası etkinlikleri (9-15 Mayıs 2022) kapsamında Antalya Vakıflar Bölge Müdürü Lütfi Karabacak, 12 Mayıs Perşembe günü bürokratları ile birlikte Antalyaspor Vakfı’na iade-i ziyaret nezaketinde bulundu.

Bölge Müdürü Karabacak, Antalyaspor Vakfı’nın kendilerine gösterdiği ilgiden ve özellikle de 9 Mayıs Pazartesi günü oynanan FTA Antalyaspor – İH Konyaspor müsabakasında futbolcuların Vakıflar Haftasının önemini vurgulayan pankart ile maç seremonisine çıkmasından mutluluk duyduklarını ve şehrin arması Antalyaspor’un kuruluşu olan Antalyaspor Vakfı’na her zaman büyük sempati duyduklarını ifade etti.

Antalyaspor Vakfı, Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor A.Ş. temsilcilerinin hazır bulunduğu ziyarette Vakıf Başkanı Nafiz Tanır, vakfın kurumsal yapısı ve tarihçesi hakkında bilgi vererek Antalyaspor’un kendisine ait spor salonlarına, antrenman sahalarına ve yüzme havuzlarına şiddetle ihtiyaç duyduğunu belirtti ve bu konuda vakıflar bölge müdürlüğü, belediyeler ile kurum ve kuruluşlar nezdinde temaslarının süreceğini ifade etti.