Ümit Özat Susmak Bilmiyor

Ümit Özat Susmak Bilmiyor
30 Ocak 2015 23:23

Pazar günü oynanan Antalyaspor – Elazığspor maçında hakeme, Hami Mandıralı’ya ve Antalyaspor taraftarlarına yönelik hareketi sebebiyle PFDK tarafından 7 maç ceza verilen Ümit Özat, düzenlediği basın toplantısında Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer’e “futbol için kara lekedir.” dedi.

Ümit Özat’ın yaptığı basın toplantısından satır başları şu şekilde:

Ortada Ümit Özat olunca üzerine vazife olmayan ve reklam yapmak isteyen bir sürü insan yorum yapıyor. Gayri ihtiyari kendime yakışmayan bir hareket yaptım. Bunu bütün Antalyaspor camiasına da yapmadım. Orada kendini bilmez 3-5 kişi bana yaptı, ben de onlara karşılık verdim. Yani ‘hırsızın hiç mi suçu yok’ misali… Senin taraftarın su şişesi fırlatacak, çakmak fırlatacak, küfür edip tükürecek, ben de canı yanmış bir takımın hocası olarak bu cevabı vereceğim. Sen de beni mahkemeye vereceksin. Keşke versen.

Antalyaspor Başkanı bir açıklama yapmış. ‘Ümit Özat, Türk Futbolu için bir lekedir.’ demiş. Ben onun gibi almaya gelmedim; vermeye geldim ve veriyorum da. Ömrümü verdim Türk Futboluna, kalbimi bıraktım sahada. Kendi ne verdi? Benim bildiğim tek bir leke vardır. Onlar da futbolda kazanmak için her türlü sportif ahlaksızlığı yapan teknik adamlarla çalışan Gültekin Gencer gibi başkanlardır. Birtakım şeyleri konuşurken bilgi sahibi olmak lazım. Onun için Antalyaspor başkanı aynaya baktığı zaman gerçek kara leke kim, çok iyi görür. Benim üzerinden küme düşürdüğü takımının taraftarlarının gönlünü almaya çalışmasın. Zaten O, Antalyaspor’u küme düşürerek Antalyaspor tarihine kara bir leke olarak geçti. Önce bu pisliği temizlemeye çalışsın.