Ümit Yok Gibi

2017’nin son çeyreğinde, sezonun ilk yarısını 17 haftada aldığı 17 puanla tamamlayan bir Antalyaspor izledik…

Ümit Yok Gibi
17 Ocak 2018 09:24

2017’nin son çeyreğinde, sezonun ilk yarısını 17 haftada aldığı 17 puanla tamamlayan bir Antalyaspor izledik. Alınan bu puanlardan da görüldüğü gibi yaz sezonunda geçirilen şaşaalı transfer döneminin pek de meyvesini veremediğini açıkça görüyoruz. Dünya yıldızı olarak alınan oyuncular, Antalyaspor paralarını yemeye gelen oyuncular olarak geride iz bıraktı. Bunların yanında başkan istifası, teknik adam değişiklikleriyle karmaşık bir dönem geri kaldı.

2018’de önce teknik adam sonra da başkanlık koltuğuna yeni isimler geldi Antalyaspor’da. Aslında önce başkan sonra da teknik adam gelmesi gerekirken bizde tam tersi oldu. Tabii bu durum biraz enteresan ama ülke futbolunda böyle şeyler görülebiliyor.

İmzasız gelen bir teknik adam… Futbol konusunda ne kadar katkı vereceği belli olmayan bir yönetim… Transfer yapılmayan bir ara transfer dönemi… Her gün farklı bir futbolcuya teklif geldiği haberleri çıkan bir Antalyaspor… Sessizce hazırlanılan sezonun ikinci devresi… 2018 senesinden pek ümitli değilim. Pazar günü Beşiktaş maçında bazı şeyler netleşecek gibi görünüyor. Bekleyip görelim.

P.S: Antalyaspor seyircisinin güzel futbol izleyeceği, korku yaşamayacağımız bir ikinci devre olsun.