Üç Puanın Önemi

Devre arası transfer dönemine kadar gerçekten alınacak her puanın önemi çok fazla …

Üç Puanın Önemi
29 Kasım 2016 07:54

Kazanmanın çok önemli olduğu bir haftayı geride bıraktık. Beş fafta önce takımımız maalesef ligin dibine demir atmıştı. Ama el ele, omuz omuza vererek bu kabustan kurtulduk nihayetinde. Gelinen noktada iyi oynadığımız söylenemez ama bir şekilde orta sıralara kendimizi atmak bize nefes aldırdı diyebiliriz.

Adanaspor açıkçası bana göre çok pasif oynadı. İlk yarının sonunda gelen gol ile öne geçtik. Ben şahsen ikinci yarı Adanaspor’dan bir tepkime bekliyordum ve ikinci golü atmamız gerektiğini yoksa işlerin yolunda gitmeyeceğini düşünüyordum ama oyunu iyi rölanti ettik. Adanaspor gerekli tepkiyi vermeyince, üstüne biz de oyunu iyi idare edince skor geleneği bozulmadı ve 1-0 kazandık. Çok önemli bir üç puandı bu.

Önümüzde üç tane birbirinden zorlu maç var. Camiada “Neden Avrupa kupalarına gitmeyelim ki” gibi cümleler zikredilmeye başladı doğal olarak. Önümüzdeki üç maçtan yedi puan alırsak neden olmasın? Eğer Avrupa’yı istiyorsak bu üç maçta oynayacağımız rakipler direk hedefimiz olmalı. Rize maçında kaybedilen puanlar, Alanya maçında kaybedilen puanlar, Osmanlı maçında kaybedilen puanları alsaydık şu anda ligin namağlup lideri durumdaki Başakşehir takımı kara kara düşünüyor olacaktı.

Sıralama olarak tam ortadayız şu anda. Üç maçtan gelecek en az 6 puan hedefi yukarısı yapar. Üç maçtan alınacak 1 puan ise bize kabusu tekrar yaşatır. Bu bağlamda çok dikkatli olmak durumundayız.

Devre arası transfer dönemine kadar gerçekten alınacak her puanın önemi çok fazla bizim için. Zira iyi oynamıyoruz. Gol yemediğimize bakmayın. Defansımız bence kötü. Bizim transfer yapmamız gerekiyor. Rıza Hocam zaten devre arasında müdahale edecektir. Kendisi eksikliklerin farkındadır. Zaten takımı kendisi kurmadı. Bu yüzden pek fazla yorum yapamıyoruz bu konuda.

Grup 1966 olarak Adanaspor maçında takımımızı son dakikaya kadar destekledik. Bir de kareografi yaptık. İki dakika görünecek bir kareografi için günlerce çabaladık. Gerçekten emek ve sabır isteyen bir organizasyondu. Kareografide de bahsi geçen şampiyonluk kelimesini artık Antalyaspor taraftarı olarak biz de zikretmek istiyoruz. Neden olmasın ki? Bu şehir çoktan bunu hak etti bile.

Önümüzde Başakşehir deplasmanı var. Antalyaspor taraftarı olarak akın akın oraya gideceğiz. Bizler sonuna kadar takımımızın, oyuncularımızın arkasında itici güç olarak desteğimizi vereceğiz. Yeter ki bizi utandıracak bir oyun sergilenmesinler.