Üç Puan

Üç puan hem biz taraftarlara hem hocamıza hem de futbolculara iyi geldi. Biraz da olsa rahatlattı bizleri ama oynanan oyun maalesef iyi değildi …

Üç Puan
25 Ekim 2017 07:56

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, bizler bir oldukça, bir hareket ettikçe kazanan hep biz oluruz. Haftalarca stada girişlerde insanlık dışı muamele gören, hep birlikte bu terbiyesizliği videolar ve yazılarla tepki koyan  taraftarlarımıza  teşekkür ediyorum. Kasımpaşa maçında  taraftarlarımız uzun bir aranın ardından normal şekilde stada girdi.

Leonardo ile ilk galibiyetimizi almayı başardık. Hocamızın da maç sonu röportajında yüzü gülüyordu ve gerçekten çok mutluydu. Üzerinden az da olsa bir yük inmiştir ama işi gerçekten çok zor. Leonardo’nun oyun görüşü ve oyuncu değişikliğinde verdiği kararlar bana göre bu maçta da çok doğruydu.

Geçen yazımda pres olayını ve Deniz’i orta sahaya koyup Nasri’yi de kanada çekmemiz gerektiğini düşündüğümü belirtmiştim. Kasımpaşa maçında hocamız aynen bu şekilde takımı sahaya çıkarmış. Oyun olarak farkı hepimiz de görmüş olduk.

Üç puan hem biz taraftarlara hem hocamıza hem de futbolculara iyi geldi. Biraz da olsa rahatlattı bizleri ama oynanan oyun maalesef iyi değildi. Bir türlü savaşan, koşan, mücadele eden bir takım olamıyoruz. Fizik olarak bitmiş ve yorgun bir takım olarak görünüyoruz. Bu ligde yürüyerek galibiyeti zor alırsın, birileri sanki halı sahada arkadaşlar arasında futbol oynar gibi oynanan futbolcularımızın kafasına bunu sokmalıdır.

Sağ bek ve sol bek çok kötü durumda. Bu da bizi negatif etkiliyor. Teknik ekibimiz buna acil bir çözüm bulmalıdır.

Geçn yetenek Harun Alpsoy’u Kasımpaşa maçında çok beğendim. Çok hırslıydı ve mücadeleden kaçmadı. Tecrübesi biraz eksik ancak oynayarak bunu da kazanacağına inanıyorum. Harun’u kazanmak için hepimiz elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Umarım hafta içi oynayacağımız kupa maçında hocamız yine forma şansı verir ve kendisini yeniden gösterme fırsatı bulur. Leonardo’nun U21 maçını takip etmiş olması da güzel. Kupa maçında sahada birkaç yeteneği görme fırsatı bulacağımızı umuyorum. Bizim genç yeteneklere hem Antalyaspor hem de milli Takım olarak ihtiyacımız var.

 

 

 

 

ETİKETLER: ,