Türel’den Antalyaspor’a Ziyaret

Türel’den Antalyaspor’a Ziyaret
21 Mayıs 2015 17:07

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor’u ziyaret etti.

Yönetim Kurulu ile bir toplantı yapan Türel, teknik heyetten de bilgi alarak, kulüpte maaşı  ödenmeyen personelin maaşlarının bir an önce ödenmesi ricasında bulundu.

Daha sonra futbolcularla bir araya gelen Türel, oyunculara playoff için başarılar diledi.

Antalyaspor’u ziyaret etmekten mutlu olduğunu söyleyen Türel, “Antalyaspor’un Süper Lig’e çıkacağına kalpten inanıyorum. Bunu başarabilecek futbolcu kalitesine, teknik heyet becerisine , yönetim gayretine ve taraftar desteğine sahiptir. Antalyaspor, Süper Lig’i fazlasıyla hak etmektedir. Başkanımız ve yönetim kurulunu takımı büyük fedakarlıklarla taşıdığı için tebrik ederim.” dedi.

Kırmızı Beyazlı ekibin Süper Ligi hak eden bir kadroya sahip olduğunu belirten Türel, “Yusuf Şimşek senelerdir tanıdığımız bir dostumuz. Futbolcusu, teknik heyeti süper olan bir takımın, yönetimiyle, taraftarıyla, Büyükşehir Belediye Başkanıyla, basınıyla el ele vermesi halinde Süper olmaması için de hiçbir sebep yok. Bunu başaracağız. Bunun için gayret edeceğiz.” dedi.

Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Gencer de Menderes Türel’in ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Playoff öncesi Büyükşehir Belediye Başkanımızın Antalyaspor’umuzun yanında olduğunu yönetim, teknik heyet ve futbolcularla paylaşıyor olması bize ayrı bir güç verdi. Biz de sorumluluğumuzu bilerek, hep beraber Antalyaspor’u layık olduğu yere, Süper Lig’e çıkarmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimiz konusunda kendisine söz veriyoruz. PTT 1. Lig bu hafta bitiyor. İki maçlık playoff ve bir de final maçı var. Finale çıkacağımıza inanıyoruz. Göreve geldiği günden bu yana hem maddi hem manevi olarak Antalyaspor’un yanında olan Başkanımıza teşekkür ediyorum.

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek de “Antalyaspor’un içinden gelen Büyükşehir Belediye Başkanımıza en önemli dönemimizde bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah el birliğiyle Antalyaspor’umuzu 3 maç sonrası Süper Lige çıkaracağız. Başkanımıza 5 Haziran’da hep birlikte şampiyonluk kutlaması yapacağımız sözünü veriyoruz.” dedi.