Türel Banka Promosyonları İddialarına Ateş Püskürdü

Menderes Türel, belediye personel banka promosyonlarının bir kısmının Antalyaspor’a verildiği dedikodularına açıklık getirdi.

Türel Banka Promosyonları İddialarına Ateş Püskürdü
13 Haziran 2018 13:40

Antalyaspor’un Onursal Başkanı Menderes Türel, Cam Piramit’te düzenlenen iftarda belediye personel banka promosyonlarının bir kısmının Antalyaspor’a verildiği dedikodularına açıklık getirdi.

Belediye çalışanlarının maaşlarını bir kuruş eksik olmadan yatırdıklarını aktaran Menderes Türel, çalışanlara yatan banka promosyonlarının bir kısmının Antalyaspor’a yatırıldığı dedikodularına üzüldüğünü belirterek, açık ihaleyle yapılan banka promosyonlarının kişi başı 835 TL olduğunu ve o sözleşmeyi imzalayanların da iftarda bulunduğunu söyledi.

Promosyon miktarı olarak belirtilen 1835 TL’nin doğru olmadığını, bu tutarın çalışanların kafasını karıştırmak için ortaya atıldığını söyleyen Başkan Türel, şunları söyledi:

Promosyon miktarı güya 1835 liraymış, 1000 lirasını Antalyaspor’a yatırmışız. Bunlar haysiyetsizdir, şerefsizdir, yalancıdır. Bunlara itibar etmeyin ve fırsat vermeyin. Bunları sizlere kim söylemişse de onların yalanını yüzlerine vurun. Antalya’nın kör kuruşunu kimseye yedirmem. Bu dedikoduların kimlerin hangi maksatla çıkardığını biliyorum. Ama ne yazık ki o arkadaşlarımız yedikleri ekmeğe kör bakıyorlar. Onları bu mübarek Ramazan ayında sadece ve sadece Allah’a havale ediyorum.