TSYD Antalya Şubesinden Öztürk’e Ziyaret

TSYD Antalya Şubesi, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanlığı’na seçilen Fikret Öztürk ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

TSYD Antalya Şubesinden Öztürk’e Ziyaret
27 Temmuz 2019 13:53

Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek, yönetim kurulu üyeleri Ali Tongülüs, Ahmet Geven, Murat Özgen ve Sabri Çağlar, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanlığı’na seçilen Fikret Öztürk ve yönetimine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Fikret Öztürk, Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz ve yönetim kurulu üyesi Osman Sapmaz’ın da hazır bulunduğu görüşmede Başkan Fikret Öztürk, gazetecilerin her türlü eleştirilerine, meslek ilkelerine bağlı kalmak şartıyla hazır olduklarını belirterek, “Antalyaspor’un bu gününü kurtarmak için değil, geleceğini inşa etmek adına göreve geldik. Hep birlikte bunu başarmalıyız. Toplumun her kesiminden destek bekliyoruz.”  dedi. 

Antalyaspor altyapı sporcularının bir araya geldiği ve birlikte fotoğraf çektirip topluca yemek yendiği organizasyona da katılan TSYD yönetimi, Başkan Fikret Öztürk ve yönetimi ile daha sonra bir süre baş başa görüştü. TSYD Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek, Antalyaspor’a da Antalya’nın tüm spor faaliyetlerine de her zaman destek olmak için çaba gösterdiklerini belirterek, “Bundan sonra da gazeteci olarak kalemlerimizle, TSYD yönetimi sıfatıyla da gönüllü olarak bu hizmetimizi sürdüreceğiz. Antalya sporuna katkı vermek için üzerimize düşen görev ne ise yerine getireceğiz.” dedi.

Ziyaret, günün anısına TSYD plaketinin Fikret Öztürk’e sunulması ile sona erdi.