07 Gençlik: “Tribün Dayatmasını Kabul Etmedik”

07 Gençlik, yaşanan tribün kaosuna dair bir basın açıklaması yaptı.

07 Gençlik: “Tribün Dayatmasını Kabul Etmedik”
18 Ağustos 2018 10:16

07 Gençlik grubu, websitesinden bir açıklama yaparak, yaşanan tribün kaosunun sebebini açıkladı.

Taraftar gruplarının birleşmesi yönünde görüşlerini, endişelerini ve yapılması gerekenleri ilettikleri söyleyen taraftar grubu, Antalyaspor yönetiminin kendilerine istedikleri gibi olmayı dayatmaya çalıştığını aktardı ve bu dayatmayı kabul etmeyerek birleşmeden vazgeçtiklerini söyledi.

Antalyaspor Yönetiminin iç sahada oynanacak Konyaspor mücadelesi öncesindeki tutumunu da eleştiren 07 Gençlik, yönetiminin kendilerini dışladığını, önlerine engel koyduğunu, sevdalarından vazçgemeye zorladığını fakat bu dayatmalara asla boyun eğmeyeceklerini aktardı.

07 Gençlik tarafından yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

2018/19 sezonuna büyük sıkıntılar içerisinde giren Antalyaspor’umuza destek olmak amacıyla oldukça heyecanlıydık. Taraftar gruplarının Maratonda birleşmesi konusunda yapılan görüşmelerde endişelerimizi ve yapılması gerekenleri ilettik. Yönetimimiz, 07 Gençlik Grubu olarak bize Maraton tribününe girmeyi ve istedikleri gibi olmamızı dayatmaya çalıştı. Ancak biz bu dayatmayı kabul etmedik. Kuzey Kale Arkası tribünü bilet ve kombinelerinin satılmaması, 07 Gençlik Grubunun bağımsız kalmaması için yapılanlar bizlerin endişelerinde ne kadar haklı olduğumuzu göstermektedir. Yarın ezeli rakibimiz Konyaspor ile kendi sahamızda oynuyoruz. Bu zorlu sezonda takımımızın yanında olmamız gerekirken Antalyaspor yönetimi bizleri dışlıyor, önümüze engel koyuyor. Bizler takdiri büyük Antalyaspor camiasına bırakıyor ve sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğimizi, bu dayatmalara boyun eğmeyeceğimizi tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz.

1981 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği