Dolar 38,2752
Euro 43,6997
Altın 4.159,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 21°C
Cum 20°C
Cts 22°C

07 Gençlik: “Tribün Dayatmasını Kabul Etmedik”

07 Gençlik, yaşanan tribün kaosuna dair bir basın açıklaması yaptı.

07 Gençlik: “Tribün Dayatmasını Kabul Etmedik”
18 Ağustos 2018 10:16

07 Gençlik grubu, websitesinden bir açıklama yaparak, yaşanan tribün kaosunun sebebini açıkladı.

Taraftar gruplarının birleşmesi yönünde görüşlerini, endişelerini ve yapılması gerekenleri ilettikleri söyleyen taraftar grubu, Antalyaspor yönetiminin kendilerine istedikleri gibi olmayı dayatmaya çalıştığını aktardı ve bu dayatmayı kabul etmeyerek birleşmeden vazgeçtiklerini söyledi.

Antalyaspor Yönetiminin iç sahada oynanacak Konyaspor mücadelesi öncesindeki tutumunu da eleştiren 07 Gençlik, yönetiminin kendilerini dışladığını, önlerine engel koyduğunu, sevdalarından vazçgemeye zorladığını fakat bu dayatmalara asla boyun eğmeyeceklerini aktardı.

07 Gençlik tarafından yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

2018/19 sezonuna büyük sıkıntılar içerisinde giren Antalyaspor’umuza destek olmak amacıyla oldukça heyecanlıydık. Taraftar gruplarının Maratonda birleşmesi konusunda yapılan görüşmelerde endişelerimizi ve yapılması gerekenleri ilettik. Yönetimimiz, 07 Gençlik Grubu olarak bize Maraton tribününe girmeyi ve istedikleri gibi olmamızı dayatmaya çalıştı. Ancak biz bu dayatmayı kabul etmedik. Kuzey Kale Arkası tribünü bilet ve kombinelerinin satılmaması, 07 Gençlik Grubunun bağımsız kalmaması için yapılanlar bizlerin endişelerinde ne kadar haklı olduğumuzu göstermektedir. Yarın ezeli rakibimiz Konyaspor ile kendi sahamızda oynuyoruz. Bu zorlu sezonda takımımızın yanında olmamız gerekirken Antalyaspor yönetimi bizleri dışlıyor, önümüze engel koyuyor. Bizler takdiri büyük Antalyaspor camiasına bırakıyor ve sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğimizi, bu dayatmalara boyun eğmeyeceğimizi tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz.

1981 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği