TFF’den Kasımpaşa Maçına Şok Atama

Türkiye Futbol Federasyonu, Kasımpaşa – Antalyaspor mücadelesi için Trabzon bölgesi hakemi Barış Şimşek’i atadı …

TFF’den Kasımpaşa Maçına Şok Atama
25 Mayıs 2017 15:36

Türkiye Futbol Federasyonu, Kasımpaşa – Antalyaspor mücadelesi için Trabzon bölgesi hakemi Barış Şimşek’i atadı.

Ligi beşinci sırada bitirmek için Trabzonspor ile yarışta olan Antalyaspor’un bu hafta oynayacağı Kasımpaşa mücadelesinin orta hakemi Barış Şimşek ve 1. Yardımcı Hakem olan Serdar Diyadin’in Trabzon Bölgesi hakemi olduğu görülürken, bu atama sonrası Antalyaspor kulübünün vereceği tepki merakla bekleniyor.

Türkiye futbol Federasyonu, ligin ilk yarısında oynanan Alanyaspor maçına da ertesi hafta Konyaspor mücadelesi olmasına rağmen Konyalı temsilci ve gözlemci atamış, bu isimler verdikleri taraflı rapor doğrultusunda Antalyaspor’un PFDK’ya sevk edilmesine sebep olmuşlardı.

Öte yandan Barış Şimşek ligin ilk yarısında oynanan ve 3-0 kaybedilen Beşiktaş maçında düdük çalmıştı. Diego’nun 45. dakikada atılmasına kadar başa baş bir mücadele sergileyen ekibimiz, bu kart sonrası oyundan düşmüş ve mücadeleden 3-0 mağlup ayrılmıştı. Rıza Çalımbay ise maç sonu düzenlediği basın toplantısında Barış Şimşek ile ilgili “Böyle arkadaşları böyle maçlara vermesinler. Etkileniyorlar, ben çok yaşadım. Bu hakemler korkmasınlar. Gerçekten çok korkuyorlar. Büyük takımlarla oynarken yapılan hatalardan yorulduk.” açıklamasında bulunmuştu.