TFF Akdeniz Bölge Müdürü Belli Oldu

TFF Akdeniz Bölge Müdürü belli oldu …

TFF Akdeniz Bölge Müdürü Belli Oldu
1 Ekim 2016 10:36

Servet Çavuşoğlu’nun Antalyaspor’da görev almasının ardından boşalan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Akdeniz Bölge Müdürlüğü görevine Ahmet Köksalan atandı. Geçen yıllarda TFF Amatör Kurul üyeliği de yapan Ahmet Köksalan, 1 Ekim itibarıyla resmen görevine başladı.

TFF’deki yoğun işlerden dolayı göreve 1 hafta önce başladığını belirten Ahmet Köksalan, “Bugün itibarı ile de resmi olarak görevlendirildim. Uzun zamandır TFF Bölge Müdürlüğü’nü bekliyordum. Bu birkaç dönem öncesine dayanıyor. Şartlar ve zaman bugüne müsait oldu. Gidenlere de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Antalya amatörün değil, Türkiye amatörünün senelerdir içerisindeyim. Futbola uzak değilim. Yöneticilik, idarecilik tarzım ve TFF yedek yönetim kurulu üyeliğimden dolayı geçmişe dayalı tecrübelerim var. Bu tecrübelerimi Antalya’ya aktaracağım” dedi.

Geçmiş yıllarda Beylerbeyi, Denizlispor da forma giyen Köksalan eğitim için gittiği Almanya’da da futbol yaşantısını 2.lig takımlarında sürdürdü. 21 yıldan bu yana Antalya’da yaşayan ve TFF Amatör kurul üyeliği yapan Ahmet Köksalan özellikle Antalya amatör spor camiasının yakından tanıdığı bir isim olarak da biliniyor.